K Kilgharrah Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 1 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar durum bu ne yapacağımı bilmiyorum. Technopat videosunu izledim ordaki şeyleri birebir yaptım ama olmadı. Sizce sorun ne ? Dosya Ekleri Adsız.png 51,6 KB · Görüntüleme: 72 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2020
Arkadaşlar durum bu ne yapacağımı bilmiyorum. Technopat videosunu izledim ordaki şeyleri birebir yaptım ama olmadı. Sizce sorun ne ?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.302 Makaleler 5 Çözümler 44 1 Ağustos 2020 #2 Sistem özellikleriniz nedir? Sürprizbozan: Edit Saat 21:56 Galiba arkadasın sistemi yok. Son düzenleme: 1 Ağustos 2020
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.518 Makaleler 60 Çözümler 822 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #3 Donanım kimliklerini gönder. Ayıca sanırım ekran kartın yüklenmiş. Görüntü bağdaştırıcısı kısmından da görsel gönderin.
Donanım kimliklerini gönder. Ayıca sanırım ekran kartın yüklenmiş. Görüntü bağdaştırıcısı kısmından da görsel gönderin.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 13 Ağustos 2025 #4 claus dedi: Donanım kimliklerini gönder. Ayıca sanırım ekran kartın yüklenmiş. Görüntü bağdaştırıcısı kısmından da görsel gönderin. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba benzer bir sorun yaşamaktayım. Bu tarz durumlarda ne yapılmalı?
claus dedi: Donanım kimliklerini gönder. Ayıca sanırım ekran kartın yüklenmiş. Görüntü bağdaştırıcısı kısmından da görsel gönderin. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba benzer bir sorun yaşamaktayım. Bu tarz durumlarda ne yapılmalı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.518 Makaleler 60 Çözümler 822 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #5 joshamwerk dedi: Hocam merhaba benzer bir sorun yaşamaktayım. Bu tarz durumlarda ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Kendi konunuzu açın yardımcı oluruz
joshamwerk dedi: Hocam merhaba benzer bir sorun yaşamaktayım. Bu tarz durumlarda ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Kendi konunuzu açın yardımcı oluruz
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 13 Ağustos 2025 #6 claus dedi: Kendi konunuzu açın yardımcı oluruz Genişletmek için tıkla... Rahatsız ettiğim için özür dilerim hocam konumu açtım.
claus dedi: Kendi konunuzu açın yardımcı oluruz Genişletmek için tıkla... Rahatsız ettiğim için özür dilerim hocam konumu açtım.