Ekran Kartı Sürücülerinde Çökme ve OneDrive Ünlem İşareti?

Emin Bozgeyik

Megapat
Makaleler
12
Yer
The Earth
Merhaba arkadaşlar, doğrusu kafam çok karıştı. WEB' de gezinirken internet tarayıcım birden siyah ekran olup, sağ alt köşede bir baloncuk çıkıyor ve '' Ekran Kartı Driverleri Çöktü'' gibisinden hata alıyorum. Sonrasında tarayıcı kapatıp geri açıyorum ve işime devam ediyorum. Tabi ki bu kalıcı çözüm olmuyor. Daha sonra hemen altta bulunan, küçük resimdeki OneDrive ile birlikte aynı sorun patlak veriyor. Ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok! Umarım verdiğim bilgiler yardımcı olmuştur. Bir de son olarak BİOS ve ekran kartı sürücülerim güncel. :)

one Drive.png

NOT: Bu sorun çok sık olarak gerçekleşmiyor fakat; beni o kadar paronayak hale getirdi ki, artık her girdiğim önemli WEB sitesinin link' ini kaydetmeye başladım... :kararsız:

Sürücüyü elle silebilirsiniz ekstra program kullanmanıza gerek yok. Fare imlecinizi Onedrive simgesinin üstünde tutun bir süre neden kaynaklandığı muhtemelen yazacaktır.
Hatayı tekrar aldım. :) '' Görüntü Sürücüsü Cevap Vermeyi Kesti'' yazıyordu galiba... Neyse ben size şu fotoğrafı gösterecektim. Bi bakın umarım yardımcı olur...
Adsızzzz.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı