2 291987 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 877 Çözümler 1 15 Ağustos 2020 #31 aabcc dedi: Peki özür dilerim, hata ettim sanırım. Dalga geçiyor zannediyorsunuz zannettim, o da sinirimi bozdu. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Her kavgada ya da münakaşada ana baba katma sonu pek iyi olmaz. Sadece uyarıyorum yanlış anlama. Dalga geçmek istemedim
aabcc dedi: Peki özür dilerim, hata ettim sanırım. Dalga geçiyor zannediyorsunuz zannettim, o da sinirimi bozdu. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Her kavgada ya da münakaşada ana baba katma sonu pek iyi olmaz. Sadece uyarıyorum yanlış anlama. Dalga geçmek istemedim
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 15 Ağustos 2020 #32 291987 dedi: Her kavgada ya da münakaşada ana baba katma sonu pek iyi olmaz. Sadece uyarıyorum yanlış anlama. Dalga geçmek istemedim Genişletmek için tıkla... Tamam sinirlenince kendimden geçiyorum, doğru söyledin. Hata ben de, hakkını helal et.
291987 dedi: Her kavgada ya da münakaşada ana baba katma sonu pek iyi olmaz. Sadece uyarıyorum yanlış anlama. Dalga geçmek istemedim Genişletmek için tıkla... Tamam sinirlenince kendimden geçiyorum, doğru söyledin. Hata ben de, hakkını helal et.
Labne Megapat Katılım 29 Eylül 2016 Mesajlar 283 17 Ağustos 2020 #33 DDU zaten sistem geri yükleme noktası oluşturuyor sıkıntı olursa oradan yüklersiniz.