Yeni topladığım bilgisayarımda ekran kartı taktim, driverini yüklerken görüntü gitti. Ekran kartı bozuldu sandım ama ekran kartını arkadisimda denediğimde çalıştı. Sizce sorun ne? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni topladığım bilgisayarımda ekran kartı taktim, driverini yüklerken görüntü gitti. Ekran kartı bozuldu sandım ama ekran kartını arkadisimda denediğimde çalıştı. Sizce sorun ne? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarı güvenli modda başlatıp DDU ile sürücüleri sil. Sonra tekrar yükle. Bir de arkadaşının bilgisayarına driverleri kurduğun halde görüntü gitmedi mi?
- F8 ile Bilgisayarı Güvenli Modda başlatın.
- DDU programı ile ilgili sürücüyü tamamen kaldırın.
- Artık normal başlangıç yapabilirsiniz.
- Ekran kartınızın tam modelinden emin olduktan sonra doğru sürücüyü indirdiğinizden emin olun. Ve kurun.
Driver güncellerken 10-15 saniye siyah ekran normal bir şey ancak sizinki komple mi gitti? Komple gittiyse yanlış driver yüklemiş olabilirsin. Arkadaşların dediği gibi güvenli moddan DDU ile driver temizliği yap.
Driver güncellerken 10-15 saniye siyah ekran normal bir şey ancak sizinki komple mi gitti? Komple gittiyse yanlış driver yüklemiş olabilirsin. Arkadaşların dediği gibi güvenli moddan DDU ile driver temizliği yap.
Driver güncellerken 10-15 saniye siyah ekran normal bir şey ancak sizinki komple mi gitti? Komple gittiyse yanlış driver yüklemiş olabilirsin. Arkadaşların dediği gibi güvenli moddan DDU ile driver temizliği yap
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...