Yeni topladığım bilgisayarımda ekran kartı taktim, driverini yüklerken görüntü gitti. Ekran kartı bozuldu sandım ama ekran kartını arkadisimda denediğimde çalıştı. Sizce sorun ne? Yardımcı olursanız sevinirim.
- F8 ile Bilgisayarı Güvenli Modda başlatın.
- DDU programı ile ilgili sürücüyü tamamen kaldırın.
- Artık normal başlangıç yapabilirsiniz.
- Ekran kartınızın tam modelinden emin olduktan sonra doğru sürücüyü indirdiğinizden emin olun. Ve kurun.
Ekran kartıni iade ettim ekran kartsız da onaboard olmadigi için açamıyorum ekran kartı soketinde yada ram soketinde bir problem varmıdır yoksa sadece yanlış driver yüklediğim icinmi böyle oldu
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Ekran kartıni iade ettim ekran kartsız da onaboard olmadigi için açamıyorum ekran kartı soketinde ya da RAM soketinde bir problem var mıdır yoksa sadece yanlış driver yüklediğim icinmi böyle oldu.
- F8 ile bilgisayarı güvenli modda başlatın.
- DDU programı ile ilgili sürücüyü tamamen kaldırın.
- Artık normal başlangıç yapabilirsiniz.
- Ekran kartınızın tam modelinden emin olduktan sonra doğru sürücüyü indirdiğinizden emin olun. Ve kurun.