Ekran kartı sürücüsü yüklerken görüntü gitti

Yusuf KAPLAN

Picopat
Daha fazla  
Yeni topladığım bilgisayarımda ekran kartı taktim, driverini yüklerken görüntü gitti. Ekran kartı bozuldu sandım ama ekran kartını arkadisimda denediğimde çalıştı. Sizce sorun ne? Yardımcı olursanız sevinirim.

PSU markası pek sağlıklı durmuyor, bütçen olduğunda onu değiştirmeni öneririm. 12V kanalından kaç W veriyor? W yazmıyorsa kaç A veriyor?
390 diye biliyorum

Sapphire RX 560 650 TL iyi midir? Zotac GTX 960'da buldum fakat 800 TL hangisini önerirsiniz.
Hocam, kart mining için kullanılmamışsa RX 560 düşünebilirsin ancak alırken mutlaka oyun testi yap çalışıp çalışmadığına bak.

Bir de bunları taksam yine bir sıkıntı yaşar mıyım yaşarsam sorun nerededir.
Alırken ekran kartını dene hocam. Adamın bilgisayarında çalışıyorsa ve evde senin bilgisayarında çalışmazsa sorun sendedir anca o zaman cevap verebiliriz.

Alırken ekran kartını dene hocam. Adamın bilgisayarında çalışıyorsa ve evde senin bilgisayarında çalışmazsa sorun sendedir anca o zaman cevap verebiliriz.

Peki denedim ve çalıştı aldığım kişide benim PC'de çalışmassa ekran kartı soketinde mi bir problem vardır yoksa sorun başka bir şey mi?

Peki denedim ve çalıştı aldığım kişide benim PC'de çalışmazsa ekran kartı soketinde mi bir problem vardır yoksa sorun başka bir şey mi?
Sizin sisteminizde bir problem vardır. Ekran kartı soketinde bir arıza olsa adamın bilgisayarında denerken de belli olur zaten sorun çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…