Ekran Kartı Sürücüsünü Yükleyince İnternetin Gitmesi

Cemalf7

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri
Ekran kartı sürücüsünü silince internet geliyor. Yükleyince gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim ama olmadı bilgisayarı açarkende mavi ekran hatası veriyor büyük ihtimal sürücüyle alakalı sonra arkadaki internet girişindeki ışık sönüyor.Bu arada ekran kartımda R9 380.

BIOS güncel değilse güncelleyip BIOS default edin. Ekran kartının normal şartlarda internet sürücülerine etkisi yoktur.
Yeni bir sorun daha çıktı 1440pde bile oyunun görüntü kalitesi çok kötü oldu.
GTA 5'de 1440pde görüntü bu şekilde:

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    478,8 KB · Görüntüleme: 114
Dediklerimi yaptın mı? GTA5 başlı başına sorun zaten farklı oyunlarda sorun yaşarsan belirtirsin ayrı konuda.
Diğer oyunlarda da aynı çok kötü görüntü bu sorun hakkında konu açtım ama dünden beri cevap yazan olmadı.

BIOS ayarlarıyla oynadığın görülüyor, OC yaptığın görülüyor. Sorun çıkmasın da ne yapsın. BIOS güncelle BIOS default yap kaydet Varsayılan Ekran kartı profiline ayarlayıp araçları kaldır. DDU rehberine göre yeşilleri uygula güncel GPU sürücünü yükle.

Diğer oyunlarda da aynı çok kötü görüntü bu sorun hakkında konu açtım ama dünden beri cevap yazan olmadı.
Tam olarak ne olduğu anlaşılmıyor verdiğiniz bilgilerden. Kimse müneccim olmadığı için de cevap veremiyor. Ben gerekli yedeklerinizi alıp format atmanızı tavsiye ediyorum. Orjinal ve lisanslı yazılım kullanıyorsanız problem çözülecektir büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…