Ekran kartı takarken kırılabilir mi?

Bayİnek

Decapat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım ve ekran kartını kendim takmak istiyorum ama kırılır diye korkuyorum. Kırılma olasılığı var mı?

Ekran kartı fanına bastırmayın iyi hizalayın ve hafifçe bastırın slota girecektir pin kapanacaktır 2 vida takıp bitecek işiniz.

Yeni bilgisayar aldım ve ekran kartını kendim takmak istiyorum ama kırılır diye korkuyorum. Kırılma olasılığı var mı?
O senin ne kadar kontrolsüz güç uygulayacağına bağlı. Naziki, kontrollü ve kibar şekilde takarsan hiçbir şey olmaz.

Kontrolsüz güç uygularsan portu bile yamultursun. Porta düz bir şekilde yerleştirin ve levha kısmından düz olarak bastırın. Porta oturduğunda kitlenecektir. Çok zor değil takması. RAM'in büyüğü gibi düşün.

Hocam kırılabilir mi derken? Yani bu dünyada kaldıramayacağı güçü neye uygularsan uygula her şey kırılır. Senin ne kadar güç uyguladığına bağlı. Kontrollü yavaş yavaş fazla güç uygulamadan sakince takarsanız hiçbir şey olmaz.

O senin ne kadar kontrolsüz güç uygulayacağına bağlı. Naziki, kontrollü ve kibar şekilde takarsan hiçbir şey olmaz.

Şimdi belli olmaz takarken yamuk şekilde bastırabilirim. Dayanıklı bir malzememi onu da bilmiyorum daha kargoda.

Şimdi belli olmaz takarken yamuk şekilde bastırabilirim. Dayanıklı bir malzememi onu da bilmiyorum daha kargoda.

Hocam yerine oturtup bastırın yavaşca. Yamuk şekildeyken de bastırmayın. Dayanıklı bir malzeme pek sayılmaz biraz fazla kontrolsüz güç uygularsan kırılabilir, sakince tak geç.

Kasa ortadan ikiye bile bölünebilir. Sistemle savaşmayıp hoş ve nazik sözler eşliğinde narince ekran kartını slota tatbik ediniz. Ardından dua ilave ediniz en son elektriği veriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…