Çözüldü Ekran Kartı Takarken Kullanılan Vidalar Nereden Alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emircan74i39

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım APU sistem kullanıyorum. Hazır sistem olarak almistim yakın zamanda ekran karti alacagim ve yanında ufak bir posetle kablo ve yedek vidalar göndermişlerdi. Hatay'daki evimde kaldı o parçalar ve eve yıkım kararı çıkmış her neyse ben bu vidaları nereden alabilirim?

Vento mars VG04F tempered glass.
Gerekli mi bilmiyorum kasa modelim.

Son düzenleme:
Çözüm
Kasanın arka bölümündeki şeritlerin vidalarıyla sıkılıyor zaten vidaya gerek yok. Eğer oradan sökmediğin bir parça varsa onu söküp vidasını kullanırsın.
Geçmiş olsun bu arada.
Kasanın arka bölümündeki şeritlerin vidalarıyla sıkılıyor zaten vidaya gerek yok. Eğer oradan sökmediğin bir parça varsa onu söküp vidasını kullanırsın.
Geçmiş olsun bu arada.

Son düzenleme:
Çözüm
Geçmiş olsun bu arada.

Teşekkür ederim simdi fark ettim orayi.

Geçmiş olsun bu arada.

Dediğiniz kısım bu galiba hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…