FoxinTheBox Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 4 31 Aralık 2020 #11 Kartın güncel driverlarını kurman gerekiyor.
Mert Erik Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 399 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 31 Aralık 2020 #12 lkm13_688 dedi: Eğer eski sisteme ediyorsanız eski ekran kartının driverlerini DDU ile kaldırmalısınız. Sonrasında yenisini kurmanız yeter. Onun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... En önemlisi bu bunu yapmazsan performanstan kayıp yaşayacaksın. Başıma geldiğinden biliyorum.
lkm13_688 dedi: Eğer eski sisteme ediyorsanız eski ekran kartının driverlerini DDU ile kaldırmalısınız. Sonrasında yenisini kurmanız yeter. Onun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... En önemlisi bu bunu yapmazsan performanstan kayıp yaşayacaksın. Başıma geldiğinden biliyorum.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 31 Aralık 2020 #13 Sıfır ise açıp driverleri kurun. İkinci el ise dua ederek açıp driverleri kurun.
JRScarface Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2016 Mesajlar 1.369 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Küçük Girişimci 31 Aralık 2020 #14 Daha önce sisteme ekran kartı takılmadı. Bu ilk ekran kartı. Kartta Coil Whine var mı yok mu onu öğrenmek açısından sordum bir de slota takarken bu dışarıda kalan kısım normal değil mi?
Daha önce sisteme ekran kartı takılmadı. Bu ilk ekran kartı. Kartta Coil Whine var mı yok mu onu öğrenmek açısından sordum bir de slota takarken bu dışarıda kalan kısım normal değil mi?