Ekran kartı takıldıktan sonra "No Signal" hatası

Lütfen yazdıklarımın hepsini okuyun! Ekran kartımı takmadan önce bilgisayar çalışıyordu. Taktıktan sonra şifre Windows 10'un şifre ekranı tam da görmek üzereyken aniden "video sinyali alınmadı, uyku moduna geçiliyor." hatası alıyorum. Halk ağızı ile no Signal hatası alıyorum. Nedeni ne olabilir? Daha önce no Signal hatasını çok aldım. Ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Şifre girme ekranı tam gelecekken gidiyor ekran. Onboard ekran kartı ile bir sorun yoktu.

Güncelleme: Ekran gittikten sonra bilgisayarı 10 dakika kendi haline bıraktım. Geldiğimde şifre girme ekranı gelmişti. Siyah ekran düzelmişti. Aç kapa yaptım yeniden aynısı oldu. Bu hiç normal değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen yazdıklarımın hepsini okuyun! Ekran kartımı takmadan önce bilgisayar çalışıyordu. Taktıktan sonra şifre Windows 10'un şifre ekranı tam da görmek üzereyken aniden "video sinyali alınmadı, uyku moduna geçiliyor." hatası alıyorum. Halk ağızı ile no Signal hatası alıyorum. Nedeni ne olabilir? Daha önce no Signal hatasını çok aldım. Ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Şifre girme ekranı tam gelecekken gidiyor ekran. Onboard ekran kartı ile bir sorun yoktu.

Güncelleme: Ekran gittikten sonra bilgisayarı 10 dakika kendi haline bıraktım. Geldiğimde şifre girme ekranı gelmişti. Siyah ekran düzelmişti. Aç kapa yaptım yeniden aynısı oldu. Bu hiç normal değil.

Ekran kartı takılıyken temiz kurulum yapar mısın dostum giriş yapılmadığında driveri yüklemiyordur. ya da ekran kartını takıp görüntü girişini onboard girişe takıp driver yükle düzelir donanımsal bir sorun yoksa ki hiç sanmıyorum

Ekran kartını takmayın PC açıldıktan sonra ekran kartı driverini yükleyin PC'yi kapatın ve takın yöntem işe yaramazsa formatı deneyin.

Ekran kartı takılıyken temiz kurulum yapar mısın dostum giriş yapılmadığında driveri yüklemiyordur. ya da ekran kartını takıp görüntü girişini onboard girişe takıp driver yükle düzelir donanımsal bir sorun yoksa ki hiç sanmıyorum
Hocam güncelleme yerine yazdım. Siyah ekran geldikten sonra 10 dakika beklersem şifre girme ekranı geliyor ve ekran kartı ile kullanabiliyorum. "dxdiag" yazıp bakınca Ekran kartı orada gözüküyor. Yani ekran kartı driveri yüklü. Sorunun ondan kaynaklandığını düşünmüyorum ama yine de driveri yeniden indireceğim.

Hocam güncelleme yerine yazdım. Siyah ekran geldikten sonra 10 dakika beklersem şifre girme ekranı geliyor ve ekran kartı ile kullanabiliyorum. "DxDiag" yazıp bakınca ekran kartı orada gözüküyor. Yani ekran kartı driveri yüklü. Sorunun ondan kaynaklandığını düşünmüyorum ama yine de driveri yeniden indireceğim.

Cevabım temiz kurulum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı