Y YUSUFF0 Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar ben bir hazır sistem aldım. Ekran kartını düzgünce yuvaya oturttuktan sonra vidalarken girişler yamuk oluyor. Bunu nasıl düzeltirim? Dosya Ekleri IMG_20241205_231301.jpg 146,6 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2024
Arkadaşlar ben bir hazır sistem aldım. Ekran kartını düzgünce yuvaya oturttuktan sonra vidalarken girişler yamuk oluyor. Bunu nasıl düzeltirim?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.925 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #2 Hocam sadece arkayı değil de kasanın içindeki durumların da bir fotoğrafını çeker misiniz? Ayrıca kasa arkasındaki ızgaralardan gerekirse 1 2 tane daha sökebilrisiniz. Büyük ihtimalle vidalama yeri konusunda bir hata yapıyorsunuz.
Hocam sadece arkayı değil de kasanın içindeki durumların da bir fotoğrafını çeker misiniz? Ayrıca kasa arkasındaki ızgaralardan gerekirse 1 2 tane daha sökebilrisiniz. Büyük ihtimalle vidalama yeri konusunda bir hata yapıyorsunuz.