Merhaba, yeni bir sistem aldım ama ekran kartı demonte geldiği için kendim takmam gerekiyordu. Takarken geri geliyor ama tık sesi bir kere geliyor ekran görüntüsünde sorun yok ama yine de endişelendim. Sizce takabilmiş miyim?
Tik sesi geldiyse tamamdir. Bunun yani sira iciniz rahat olmasi icin soruyorum, ekranda cizgiler falan geliyor mu? Farkli renkli gelmiyorsa her sey yolunda demektir.
Tik sesi geldiyse tamamdir. Bunun yani sira iciniz rahat olmasi icin soruyorum, ekranda cizgiler falan geliyor mu? Farkli renkli gelmiyorsa her sey yolunda demektir.
Çok zorlanıyorsanız, AIDA64 programı ile sisteminizin kartı görüp görmediğini kontrol edebilirsiniz. Kartı taktıktan sonra en güncel sürücüyü yüklemeyi unutmayın.
çok zorlanıyorsanız, Aida64 programı ile sisteminizin kartı görüp görmediğini kontrol edebilirsiniz. Kartı taktıktan sonra en güncel sürücüyü yüklemeyi unutmayın
O yıllardır oyunda olan bir hata. Onun bir çözümü yok. Hatayı bildirdim ama pek takmadılar sadece geliştirici ekibine bildireceklerini söylediler. Yani bu bir sorun bile sayılmaz.