Selçuk Sümengen Nanopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 953 Çözümler 13 Yer İstanbul 1 Kasım 2022 #11 340407 dedi: Güç soketinde sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba. Genişletmek için tıkla... Voltmetre ile uçlardan akım geliyor mu bakabilirsiniz, ya da bilgisayarcı/elektrikçi bakabilir.
340407 dedi: Güç soketinde sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba. Genişletmek için tıkla... Voltmetre ile uçlardan akım geliyor mu bakabilirsiniz, ya da bilgisayarcı/elektrikçi bakabilir.
3 340407 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 257 1 Kasım 2022 #12 Selçuk Sümengen dedi: Voltmetre ile uçlardan akım geliyor mu bakabilirsiniz, ya da bilgisayarcı/elektrikçi bakabilir. Genişletmek için tıkla... Fan bozukmuş teşekkürler hocam elimde kullanmadığım başka bir fan vardı onu taktım bilgisaraya. DarkHacker dedi: Fan hızı ayarı bazen 90 dereceye kadar 0 çalışma diyor bende bir iki defa olumuştu fan hızı ayarlarına bakın. Genişletmek için tıkla... Fan bozulmuş,@odunq dediği şekilde başka fan taktım sorunsuz çalışıyor şu an.
Selçuk Sümengen dedi: Voltmetre ile uçlardan akım geliyor mu bakabilirsiniz, ya da bilgisayarcı/elektrikçi bakabilir. Genişletmek için tıkla... Fan bozukmuş teşekkürler hocam elimde kullanmadığım başka bir fan vardı onu taktım bilgisaraya. DarkHacker dedi: Fan hızı ayarı bazen 90 dereceye kadar 0 çalışma diyor bende bir iki defa olumuştu fan hızı ayarlarına bakın. Genişletmek için tıkla... Fan bozulmuş,@odunq dediği şekilde başka fan taktım sorunsuz çalışıyor şu an.