Ekran kartı tarayıcıda 65 dereceleri görüyor

dareyn

Decapat
Katılım
4 Kasım 2022
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar boştayken GPU sıcaklığına baktığımda 57-60 dereceleri görüyorum, GPU kullanımına baktığımda o anda boşta olduğu için zaten yük bindirecek hiçbir şey görünmüyor. Tarayıcıda şu an mesela sadece bir sekme açık 65 dereceleri görüyor. Bununla beraber tabii fan sesi de hayli artıyor, ders çalışayım derken rahatsız edici bir fan sesine maruz kalıyorum. Nedir bu neden olabilir yardımcı olabilir misiniz? İyi sosyaller arkadaşlar.
 
Bilgisayar boştayken GPU sıcaklığına baktığımda 57-60 dereceleri görüyorum, GPU kullanımına baktığımda o anda boşta olduğu için zaten yük bindirecek hiçbir şey görünmüyor. Tarayıcıda şu an mesela sadece bir sekme açık 65 dereceleri görüyor. Bununla beraber tabii fan sesi de hayli artıyor, ders çalışayım derken rahatsız edici bir fan sesine maruz kalıyorum. Nedir bu neden olabilir yardımcı olabilir misiniz? İyi Sosyaller arkadaşlar.

Bu sıcaklıklarda bende yaşıyorum. Laptopu kullandığınız yer sıcak mı?
 
Max. 25-30 derece arası hocam.

Geçen yaz işlemcim 100 dereceyi geçti hocam. Klima karşısında oynadığımda ise 65 70 derece aralarında geziyor. Aklıma iki çözüm geliyor. 1. Laptop mu bilmiyorum ancak fan bakımları ve termal macun yenilemesini yaptırmak. 2. Serin bir odada oyun oynamak. En basit bunlar.
 
Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatmak sorunu çözebilir belki.
Firefox'ta donanım ivmelenmesini gerektiğinde kullan seçeneği aktifti kapattım şimdi

Geçen yaz işlemcim 100 dereceyi geçti hocam. Klima karşısında oynadığımda ise 65 70 derece aralarında geziyor. Aklıma iki çözüm geliyor. 1. Laptop mu bilmiyorum ancak fan bakımları ve termal macun yenilemesini yaptırmak. 2. Serin bir odada oyun oynamak. En basit bunlar.
Cihaz Laptop hocam, benim de aklıma termal macun geldi ama 2023 kasımda yeniletmiştim ama dediğim gibi yeniletmiştim umarım düzgün yapmışlardır tekrar kontrol edeyim onu. Yurtta olduğum içinde serin oda mevzusu çok mümkün görünmüyor :( tuhaf gelen 1-2 gün öncesine kadar normal çalışan fan ve normal sıcaklık değerleri veren bilgisayar sapıttı biraz.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı