Ekran kartı tavsiyesi

serhat2111

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Elimde ıntel® core™ i3 - 2120 işlemci var. Yanında ıntel® HD Graphics ve 4 GB RAM ile beraber. Her ne kadar yüksek performans vermeyecek olsa da CS:GO oynamak istiyorum. Oyunu yükleyip açtığımda tünelde 55-60 arası FPS ile beraber oynarken ara ara kasmalar yaşıyorum. Birkaç araştırma sonucu ekran kartı takviyesiyle donmalardan kurtulursun diye benzer konulara rastladım.

Bu işlemciye önerilen ekran kartı olarak da GT 1030 ekran kartı önerileri vardı. CPU-Z resimlerinde görüldüğü gibi anakartta PCI-e 2.0 desteği mevcut gözüküyor. Ama kasa içi resimde ise PCI-e 3.0 slotu mevcut. Öncelikle forumlar da önerilmiş olan GT 1030 ekran kartı ile bu özelliklere göre ve CS de kasmadan 65-70 FPS arası alabilir miyim? Eğer alabilirsem 2.0 ve 3.0 kısmında sıkıntı yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• 2.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 1.jpeg
    129,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 4.jpeg
    138,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 3.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 32
GT 1030 ile CS:GO'da 4:3 1024x768'de kasmadan oynarsınız. Hem adam vurmak içinde avantajlı olur.

CS' de hangi ayarlarda ve çözünürlükte oynayacaksın?

GTX 750 Ti alırsanız ikinci el daha iyi olabilir gibi görünüyor. Ya da çift kanal 4x4 bir ram alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT 1030 alabilirsin.
Gün içinde Vatan Bilgisayardaydım 1030'u almak için gitmiştim ama görevli ile İşlemcim şu diye konuya girip ardından Ekran kartı dediğim an bir anda araya girip İşlemcin eski 11. Nesillerle ilgileniyoruz diye baştan savması acaba uymazlar mı diye düşündürtmedi değil. Alıp takılsa herhangi bir sıkıntı uyumsuzluk vb. olabilir mi ?
CS' de hangi ayarlarda ve çözünürlükte oynayacaksın?
Benim için düşük ayarlarda 1024x768 uygun olur. Kasmadan akıcı bir FPS ile sadece ekran kartı tavkviyesi yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…