Ferhat Karatay Hectopat Katılım 3 Ağustos 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #1 Oncelikle herkese selamlar. Benim sistemim cok kotu ve paylasimli ekran karti var. Cs source filan oynuyamiyorum. Ekran karti alip bazi oyunlarini acabilecigi dusunuyorum ve kasmadan film izlemek filan. Birazdan sistemimi aticam. Ekran karti onerin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2015
Oncelikle herkese selamlar. Benim sistemim cok kotu ve paylasimli ekran karti var. Cs source filan oynuyamiyorum. Ekran karti alip bazi oyunlarini acabilecigi dusunuyorum ve kasmadan film izlemek filan. Birazdan sistemimi aticam. Ekran karti onerin.
Rifat111 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 375 Makaleler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2015 #2 Bütçeniz ne kadar ona göre önerelim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 3 Ağustos 2015 #3 Sisteminizi ve bütçeyi bekliyoruz. Güç kaynağını belirtmeyi unutmayıun.