enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 27 Mart 2024 #11 Emirates666 dedi: MSI Afterburner kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Fan ayarlarınız neredeyse oradan bakalım. Sadece 1. fanı ayarlamış olabilir misin? Hiç ayar yaptın mı?
Emirates666 dedi: MSI Afterburner kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Fan ayarlarınız neredeyse oradan bakalım. Sadece 1. fanı ayarlamış olabilir misin? Hiç ayar yaptın mı?
Emirates666 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 583 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #12 enversosa dedi: Fan ayarlarınız neredeyse oradan bakalım. Sadece 1. fanı ayarlamış olabilir misin? Hiç ayar yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yok hiç ayar yapmadım stock hali böyle.
enversosa dedi: Fan ayarlarınız neredeyse oradan bakalım. Sadece 1. fanı ayarlamış olabilir misin? Hiç ayar yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yok hiç ayar yapmadım stock hali böyle.
enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 27 Mart 2024 #13 Emirates666 dedi: Yok hiç ayar yapmadım stock hali böyle. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı yapın hocam, düzelir büyük ihtimal.
Emirates666 dedi: Yok hiç ayar yapmadım stock hali böyle. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı yapın hocam, düzelir büyük ihtimal.
Emirates666 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 583 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #14 enversosa dedi: Fan ayarı yapın hocam, düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Yapacağım bir de öyle deneyelim. Arkadaşlar bir şey fark ettim ekran kartı 0RPM olunca diğer fan hızlı dönmeye başlıyor ekran kartının fan kontrolcüsünü değiştirmeme rağmen hala böyle. Son düzenleme: 28 Mart 2024
enversosa dedi: Fan ayarı yapın hocam, düzelir büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Yapacağım bir de öyle deneyelim. Arkadaşlar bir şey fark ettim ekran kartı 0RPM olunca diğer fan hızlı dönmeye başlıyor ekran kartının fan kontrolcüsünü değiştirmeme rağmen hala böyle.