eeVader Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 66 16 Haziran 2023 #1 Max temp limitini 84'ten 80'e çekmek istiyorum da bir problem yaşar mıyım? Bu derece ayarıyla birlikte başka değiştirmem gereken bir şey de var mı? Dosya Ekleri 1686942081391.png 12,1 KB · Görüntüleme: 39
Max temp limitini 84'ten 80'e çekmek istiyorum da bir problem yaşar mıyım? Bu derece ayarıyla birlikte başka değiştirmem gereken bir şey de var mı?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.031 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #2 Hayır olmaz ama bazı sistemlerde mavi ekrana sebep oluyor haberiniz olsun. Performans düşebilir bu arada eğer soğutma çözümü yeterli değilse.
Hayır olmaz ama bazı sistemlerde mavi ekrana sebep oluyor haberiniz olsun. Performans düşebilir bu arada eğer soğutma çözümü yeterli değilse.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Sıcaklık derdiniz varsa temp limit yerine undervolt yapmak daha mantıklı olacaktır.
eeVader Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 66 16 Haziran 2023 #4 erengore dedi: Hayır olmaz ama bazı sistemlerde mavi ekrana sebep oluyor haberiniz olsun. Performans düşebilir bu arada eğer soğutma çözümü yeterli değilse. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken arada sırada fan değişik bir şekilde anlık çok hızlanıp aşırı gürültü yapıyor ondan rahatsız oluyorum. Belki Max derecesini düşürürsem çözülebilir diye düşünüyorum. dinkulturuogretmeni dedi: Sıcaklık derdiniz varsa temp limit yerine undervolt yapmak daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yapmayı düşündüm ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum.
erengore dedi: Hayır olmaz ama bazı sistemlerde mavi ekrana sebep oluyor haberiniz olsun. Performans düşebilir bu arada eğer soğutma çözümü yeterli değilse. Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken arada sırada fan değişik bir şekilde anlık çok hızlanıp aşırı gürültü yapıyor ondan rahatsız oluyorum. Belki Max derecesini düşürürsem çözülebilir diye düşünüyorum. dinkulturuogretmeni dedi: Sıcaklık derdiniz varsa temp limit yerine undervolt yapmak daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yapmayı düşündüm ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum.
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 eeVader dedi: Yapmayı düşündüm ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Forumda aratırsanız illaki rehber bulursunuz.
eeVader dedi: Yapmayı düşündüm ancak nasıl yapıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Forumda aratırsanız illaki rehber bulursunuz.