Ekran kartı termal macun değişimi sonrası ısınma problemi

uniques334

Decapat
Arkadaslar ekran kartının termal macun değistikten sonra çok ısınmaya basladı. Kasa içinden termal macun kokusu geliyor. Önceden boşta 56 derece falandı simdi boşta 90'a kadar çıkıyor. Sonuçları assagıya atıcam bir de anakartı değistirmistim bilgisayarın, değistikten donra 15-20 saniye geç kapanıyor. Sebebi ne olabilir? Bir de ekran kartı hariç diğer sıcaklık değerleri normal değil mi?

Ekran kartı termal macun değişimi tavsiye edilmiyor. Ayrıca bu işlem, kartın garanti dışı kalmasına sebep olur.

Macunu fazla sürmüş ya da soğutucuyu yanlış monte etmiş olabilirsiniz.

Boştaki hali için bu değerler fazlasıyla yüksek. Isınmasının birkaç olası nedeni var. Bunlardan biri ya macunu az sürmüşsünüzdür ya da soğutma bloğunu üstüne oturturken yanlış oturtmuş olabilirsiniz.

Bilgisayarcıya götürmüştüm geldiğinde fandan ses geliyordu fan demirlere sürtüyordu hafifden ve çok macun kokusu geliyordu hala geliyor ama fandan gelen ses gitti fan dönüyor ama yanlıs takmıs olabilr dedğiniz gibi yarın gidip baktırmayı düsünüyorum birde diğer sıcaklık değerleri normal değilmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…