Ekran kartı termal macunu taşıyor

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ekran kartının macununu değiştirirken birden fazla metot uyguladım.
Uyguladığım metotlar içerisinde hiçbirisi derdime çare olmadı. Sorunumu sizler ile resimli şekilde de paylaşacağım onun öncesinde uyguladığım işlemleri saymak istiyorum.

Termal macun süreceğim bölgeyi iyice temizliyorum ve macunu çarpı şeklinde sürüyorum. Sonuç gene aynı bir süre sonra taşıyor.
Aynı temizlik işlemini yapıp nohut tanesi kadar işlemci üzerine sürüyorum gene aynı sonuç taşıyor.
Dedim olacak gibi değil en iyisi biraz macunu bol kullanayım sonuç gene aynı
Arkadaşlar yukarıda kullandığım metotlar basit ama macun sürümü için gerekli bilgilerdir.
Şimdi gelelim işin kilit noktasına diyeceksiniz ki vidaları çok sıkıyorsun. Hayır kardeşim vidaları çok sıkmıyorum.
Yaylı vidalar Sona geldiği anda bırakıyorum sıkmıyorum.
Yukarıda yazmış olduğum onca karmaşık yazıdan sonra olayı şöyle toparlayıcı kısa bir şey yazmak istiyorum.
Kartın temizliğini yaptım macunu güzelce sürdüm oyunumu açtım sıcaklık değerleri çok iyi ama kullanımdan 1 hafta sonra gene aynı sıcaklık değerlerine geliyor.
Macun mu kalitesiz acaba MX4 termal macun kullanıyorum. Ondan öncesinde Thermaltake macun kullanıyordum.
Macunu işlemcinin üzerinde duracağı şekilde nasıl ayarlayabilirim arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yazıyı yazdıktan sonra benim bile kafam karıştı okuyanın Allah yardımcısı olsun )

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 372
Kaç defa yaptım arkadaşlar dediğim gibi ilk 1 hafta mis gibi serin çalışıyor kart sonrasında ısınmaya başlıyor. Kartın içini açınca da resimde gördüğünüz gibi sonuç ile karşışalıyorum.

Az sürerseniz taşmaz. Kullandığınız ürün ne acaba kalitesiz ise olabilir. Bir de aşırı fazla sıkıyorsunuz gibime geldi. Az az sıkıp deneyin. Kullandığınızın üçte birini kullanın önce o da taşarsa beşte biri deneyin kürdanı yatay tutarak 1 damla sıktığınız macunu yaymayı deneyin.

Anlattığınız gibi uygulayacağım arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…