Ekran kartı üzerinde nem var

4ERC

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba ekran kartı macunu değişimi için kartı söktüm. Nem olduğunu gördüm. Nemin arkasında ekran kartı termal pad'leri vardı. Padler değişmeli mi? Durum sıkıntılı bir durum mudur?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-01-19 at 10.54.13.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba ekran kartı macunu değişimi için kartı söktüm. Nem olduğunu gördüm. Nemin arkasında ekran kartı termal Pad'leri vardı. Padler değişmeli mi? Durum sıkıntılı bir durum mudur?

Düşük kaliteli termal pedler zamanla sıvımsı bir yapı bırakabilir.

Flux kaynaklı bir buhar yoğunlaşması olabilir. Bulunduğu odada elektronik sigara içiliyor mu?
Merhaba, içilmiyor sadece odada 24 tane bilgisayar aynı anda çalışıyor. biraz sıcak oda

Düşük kaliteli termal pedler zamanla sıvımsı bir yapı bırakabilir.
ekran kartını ilk aldığımdaki padler duruyor sanırım fabrika ürünü değiştirmek gerekir mi

pad'ı çıkarsam sorun olur mu padsiz de iyi soğur gibi

Son düzenleme:
+++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++

Son düzenleme:

Çıkarma. Ekran kartının sağlıklı çalışması mümkün olmaz VRAM ve güç dağıtım bileşenlerinin doğrudan soğutucu ile temasını sağlar. Eğer ped olmazsa veya düzgün yerleştirilmezse VRAM ve MOSFET gibi bileşenler aşırı ısınır, bu da performans düşüşüne neden olur? Yıpranmış ve üzerinden ne kadar süre geçmisse değiştirmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…