Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 17 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar ASUS ROG STRIX RTX 2080 Super ekran kartım var. Koruyucu plaka üstüne MSI oyuncak figürünü koydum. Bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar ASUS ROG STRIX RTX 2080 Super ekran kartım var. Koruyucu plaka üstüne MSI oyuncak figürünü koydum. Bir sıkıntı olur mu?
Sienon Megapat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #11 Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benimde plastik maket koyasım var sorun olur mu acaba siz sorun yaşadınız mı, epey olmuş konu açılalı ? Artı 0 Eksi
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benimde plastik maket koyasım var sorun olur mu acaba siz sorun yaşadınız mı, epey olmuş konu açılalı ?
KS KS Hangottom Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 3.605 Makaleler 4 Çözümler 12 27 Mayıs 2021 #12 Sienon dedi: Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benim de plastik maket koyasım var sorun olur mu acaba siz sorun yaşadınız mı, epey olmuş konu açılalı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Koyabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Sienon dedi: Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama benim de plastik maket koyasım var sorun olur mu acaba siz sorun yaşadınız mı, epey olmuş konu açılalı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Koyabilirsiniz.
Sienon Megapat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #13 Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi