Ekran kartı uyuşmazlığı

yasin365

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim. Benim 2 GB DDR3 girişli AMD R5 220 64 Bit modelli bir ekran kartım var bu ekran kartını bilgisayara taktığımda görüntü vermiyor fakat ekran kartı çalışıyor bilgisayarcıda test ettirdim bilgisayarcı bu duruma ekran kartı uyuşmazlığı diyor ekran kartı uyuşmazlığı neden olur diyorum peki bana pek bilgi vermiyor ve kendi kafasından atma bir fiyat veriyor sizlere sorum şu ekran kartı uyuşmazlığı neden olur çözümü nedir bilen var mı bazı kişiler PSU(güç Power) diyor ama bir de buradan sormak istedim. Hepinizin cevapları için teşekkrüler.

Bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Bilgisayarcı keklemiş sizi. Başka bilgisayarda görüntü veriyor mu kart?
Ben size kısacası şöyle diyeyim kuzenim ile benim bilgisayar aynı bilgisayar ekran kartı benim bilgisayarda görüntü veriyordu bi ara format attım ve ekran kartı görüntü vermedi o zaman o adam yine aynı şeyi söylemişti bende mecbur yaptırmıştım sonra görüntü vermeye tekrardan başladı şimdi ben bu ekran kartını kuzenime verdim onun bilgisayarında görüntü vermiyor.Ve kuzenimin bilgisayharı içinde aynı şeyi dedi sonra fiyat verdi fiyarı indirirmisiniz dediğimizde bi anda yarıya kadar indirdi benim o zaman yaptırdığım fiyattan dahi aşşağıya düştü bende bu durumdan içgillendim yaptırmadan çıktım biraz araştırayım dedim.
Sana verebileceğim tek tavsiye o kişiyle alışveriş yapmak ve bilgi almak gibi bir niyetin olmasın.
önerin için teşekkürler peki neyden kaynaklı olduğu hakkında bir fikrin var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı