Ekran kartı Valorant oynarken aşırı ısınıyor

YakupFR

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım Valorant oynarken nedense 84 derece. 1 hafta önce 79 dereceydi. Nedense sıcaklığı artmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım Valorant oynarken nedense 84 derece. 1 hafta önce 79 dereceydi. Nedense sıcaklığı artmaya başladı.

Havalar ısındığı için artmıştır hocam 84 derece yüksek bir değer 80 79 derece olması iyidir.

Benim ekran kartımdada olmuştu Allah göstermesin fan arızalanıyor duruyor fark etmiyorsun ekran kartının chipni yakıyor benim başıma geldi oyun açıldıgında fana bak duruyorsa fan değiştir bir şeyler yap.

Ekran kartınızın modelini belirtin lütfen. Duruma göre undervolt yapabilirsiniz veya oyuna girmeden fanları nispeten yüksek bir hızda çalıştırmaya başlayabilirsiniz.

@YakupFR Fanları falan hızlandırmanıza gerek yok, FPS sınırlandırmanıza gerek yok, undervolt.
Fanları hızlandırsan uçak kalkıyor gibi ses gelir, FPS sınırlandırırsan akıcılık gider, düzgün bir undervolt ve downclock yaparsan ki yardım da ederim 3-5 fps feda edersin 10 derece kadar düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…