E erencrlik26 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2017 #1 Güç kaynağım ise miniton ATX, power supply 450W. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2017
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 5 Ağustos 2017 #2 Ekran kartı ile anakart uyumluluğu diye bir şey yoktur. Bütün anakartlar ekran kartına uyumludur.
S smiLonly Megapat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 973 Makaleler 4 Çözümler 2 7 Ağustos 2017 #3 politetrafloraetilen dedi: Ekran kartı ile anakart uyumluluğu diye bir şey yoktur. Bütün anakartlar ekran kartına uyumludur. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey var mı ? Benim bildiğim kadarıyla uyumlu değildir. Her istediğin ekran kartını anakartına takamazsın diye biliyorum.
politetrafloraetilen dedi: Ekran kartı ile anakart uyumluluğu diye bir şey yoktur. Bütün anakartlar ekran kartına uyumludur. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey var mı ? Benim bildiğim kadarıyla uyumlu değildir. Her istediğin ekran kartını anakartına takamazsın diye biliyorum.