O ozan1991 Decapat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 39 16 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar bunlar takıkdıktan sonra yapmam gereken bir işlem var mı direk aktif hale gelecek değil mi ekran kartım falan?
Arkadaşlar bunlar takıkdıktan sonra yapmam gereken bir işlem var mı direk aktif hale gelecek değil mi ekran kartım falan?
Efrancercinli Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #2 Güç kaynağınızı vidaladıktan ve kablolarını taktıktan sonra birşey yapmanıza gerek yok. Ama ekran kartınızı takıp bilgisayarınızı açtıktan sonra ekran kartınız için uygun ve güncel olan sürücüyü bulup indirmeniz gerekiyor.
Güç kaynağınızı vidaladıktan ve kablolarını taktıktan sonra birşey yapmanıza gerek yok. Ama ekran kartınızı takıp bilgisayarınızı açtıktan sonra ekran kartınız için uygun ve güncel olan sürücüyü bulup indirmeniz gerekiyor.
O ozan1991 Decapat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 39 18 Eylül 2020 #3 Hocam görüntü alamıyoruz son açtığım konuya bakabilir misiniz? telefondan link atamıyorum bayağı sorun yaşadım.
Hocam görüntü alamıyoruz son açtığım konuya bakabilir misiniz? telefondan link atamıyorum bayağı sorun yaşadım.