Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2013 #1 Bana HD 7850 ekran kartımın ve FX 6300 işlemcimin driverını manuel olarak nasıl yapabileceğimi anlatacak var mı ?
Bana HD 7850 ekran kartımın ve FX 6300 işlemcimin driverını manuel olarak nasıl yapabileceğimi anlatacak var mı ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 12 Ağustos 2013 #2 İşlemci driverı yoktur. Chipset'i kast ediyorsun sanırım. Manuel olarak nasıl yapacağım derken ? Güncellemek mi istiyorsun ne yapmak istiyorsun ?
İşlemci driverı yoktur. Chipset'i kast ediyorsun sanırım. Manuel olarak nasıl yapacağım derken ? Güncellemek mi istiyorsun ne yapmak istiyorsun ?
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2013 #3 Egemen dedi: İşlemci driverı yoktur. Chipset'i kast ediyorsun sanırım. Manuel olarak nasıl yapacağım derken ? Güncellemek mi istiyorsun ne yapmak istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Evet güncellemek istiyorum. İşlemci güncelleniyor mu bilmiyorum yazayım dedim ama ekran kartını kendim internetten güncellemek istiyorum. Nasıl yaparım ?
Egemen dedi: İşlemci driverı yoktur. Chipset'i kast ediyorsun sanırım. Manuel olarak nasıl yapacağım derken ? Güncellemek mi istiyorsun ne yapmak istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Evet güncellemek istiyorum. İşlemci güncelleniyor mu bilmiyorum yazayım dedim ama ekran kartını kendim internetten güncellemek istiyorum. Nasıl yaparım ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 12 Ağustos 2013 #4 Ekran kartı driverini buradan indirebilirsin : http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.8_beta.exe Chipset driverı içinse Anakartının tam modelini söylemen lazım.
Ekran kartı driverini buradan indirebilirsin : http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.8_beta.exe Chipset driverı içinse Anakartının tam modelini söylemen lazım.
Regalbeyin Hectopat Katılım 13 Temmuz 2013 Mesajlar 599 Daha fazla Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2013 #5 Nasıl kuracağım peki ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 12 Ağustos 2013 #6 .exe dosyasına çift tıklayıp açacaksın. Program yükler gibi yükleyeceksin.