Ekran kartı ve işlemci fanı hızlandırma (SpeedFan)

Yer
Samsun
Daha fazla  
Oyuna girdikten 20 dakika sonra kasmalar başlıyor ısınmadan dolayı olduğunu düşündüm bu kasmaların bende ekran kartı ve işlemci fanının hızlarını arttırarak ısınma sorununu biraz olsun azaltmak istiyorum.

NOT: Geçen hafta işlemci ve ekran kartı termal macununu yenilettim ve kasanın toz temizlemesini yaptırdım ama halen ısınma sorunu ve kasma sorunu var.

Evet bana Speedfan ile işlemci ve ekran kartı fanlarının hızını nasıl arttıracağımı anlatabilir misiniz ?

Hayırlı Forumlar ...

Son düzenleme:
bende çok merak ediyorum bilen arkadaşlar yönlendirirse fan ayarlamasını çok iyi olur bizi aydinlatin. malumunuz yaz ayları ve çok sıkıntı çıkaran bi durum.

Speedfanı bilmiyorum ama MSİ afterburner yazılımıyla ekran kartının hızını ayarlayabilirsin işlemci fanının hızınıda biostan halledebilirsin.

Anakart'a bağlı olan fanlar, yüksek sıcaklığa ulaştığında bildiğim kadarıyla otomatik kendisi arttırıyor. Sizin müdahale etmenize gerek olduğunu pek düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…