Ekran kartı ve kasa fanı nasıl default hale getirilir?

Serhan ansen

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı ve kasa fanlarim değişik şekilde çalışıyor hızlo yavaş yavaşdan hızlanıyor şekilde ilk aldığım gibi yapmak istiyorum kuzenim bozmuş kurcalamış şimdi yapamıyorum.

Sistem kontrollü çalışıyorlar muhtemelen, ısıya göre hızlanıp yavaşlıyorlardır. Ayrıca sisteminiz nedir?

Sistem kontrollü çalışıyorlar muhtemelen, ısıya göre hızlanıp yavaşlıyorlardır. Ayrıca sisteminiz nedir?
Ya değiştirmiş bilmiyorum da geforce Rtx 2060

Defauld ayarda kullanmak istiyorum bı ayar yapmak istemiyorum işte de şimdi de duzeltemiyorum

Sistem özelliklerine göre bios veya anakart uygulaman üzerinden halledebilirsin. Anakart markan ne?

Armoury Crate üzerinden standart moda almayı denedin mi fanlarını?

Kuzenin sessiz moda vs aldıysa armoury crate üzerinden kararsız çalışır oyunlarda. Standart moda almayı dene.

Ya değiştirmiş bilmiyorum da GeForce RTX 2060

Defauld ayarda kullanmak istiyorum bir ayar yapmak istemiyorum işte de şimdi de duzeltemiyorum

Onu MSI Afterburner'dan değiştirebilirsiniz. İşaretlediğim yerdeki Auto'ya basarsanız, eğer açıksa tabii,
Sistem fanlarının hızları değişir.

Onu MSI Afterburner'dan değiştirebilirsiniz. İşaretlediğim yerdeki Auto'ya basarsanız, eğer açıksa tabii,

Eki Görüntüle 1676094
Kaç olucak orası fan speed

Eki Görüntüle 1676094
Napayım ben şimdi tek tek anlatır mısınız rica etsem sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…