Almayı düşündüğüm monitörler (varsa bildiğiniz önerebilirsiniz ama şimdilik aklımdakiler bunlar) bunlar 1080P'de 27inç olan monitörde oyun oynamak iyi olur mu sizce?
Gigabyte Gv-N2060Oc-6Gd Rtx 2060 6G Gddr6 ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
www.ciceksepeti.com
Bunlarda ekran kartı daha iyisi varsa önerebilirsiniz.
Bu 2ekran kartlarıyla 2 k da oyun oynayabilir miyim akıcı bir şekilde emin olamadım 2, 3 güne sipariş vereceğim 2K'da oyun oynayabileceğim 1 ekran kartı önerebilirsiniz.
Bu konulara çok yabancıyım detaylı şekilde yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Hatta 2070 bile düşündüm ama ben göremedim uygun varsa denk gelen atabilir.
Sistemim:
R5 3600X (alınmadı)
MSI MPG X570 GAMING (alındı)
RAM 3600MHz (alındı)
SSD MP510 (alındı)
PSU (alınmadı) Corsair alacağım galiba ama emin değilim.
Kasa (alınmadı) MSI Mag100 önerdi herkes onu alacağım galiba ama havalandırma güzel olan RGB olmayan kasada önerebilirsiniz. RGB şart değil benim için.
( Bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur çünkü 3 aydır kafamı çok karıştı bu toplama olaylarında)
Kasan mesh olsun yeter, PSU'un kaliteli olsun, monitör olarak ikisi de dünya da en kaliteli panel üreticilerinin panelleri yani hangisini beğenirsen ama bence Samsung, 2060 alma bence RX 5600XT alabilirsin sistemin güzel hayırlı olsun.
Kasan mesh olsun yeter, PSU'un kaliteli olsun, monitör olarak ikisi de dünya da en kaliteli panel üreticilerinin panelleri yani hangisini beğenirsen ama bence Samsung, 2060 alma bence RX 5600XT alabilirsin sistemin güzel hayırlı olsun.
Teşekkür ederim ama 2K için kart oyun oynatır mı benim için o önemli ve 2K'da iyi bir kartsa yine 27 inç monitörde her oyun 2 k oynanmayacağı için 1080P'de sorun yaşar mıyım?
Monitör (CHG70) gerek DisplayHDR600, gerek QuantumDot muazzam fakat ekran kartınız 2K 144Hz'in hakkını verebilir mi, ondan şüpheliyim. Oynadığınız oyunlarda 2K 100+FPS alabiliyor iseniz gayet iyi bir tercih, ama öyle değilse biraz israf gibi olacaktır.
Monitör (CHG70) gerek displayhdr600, gerek quantumdot muazzam fakat ekran kartınız 2K 144Hz'in hakkını verebilir mi, ondan şüpheliyim. Oynadığınız oyunlarda 2K 100+FPS alabiliyor iseniz gayet iyi bir tercih, ama öyle değilse biraz israf gibi olacaktır.