Ekran kartı ve PSU çok ısınıyor

juxecampero

Megapat
Daha fazla  
HD 6790 Ekran kartı ve High power 500watt PSU satın aldım. Boşta 53-55 derece arası, oyundayken(dota2) 80-82 dereceye dayanmış. Elimle PSU'nun olduğu tarafa elleyim dedim gayet sıcaktı. Tüm fanlarına baktım dönüyor ekran kartının termal macununu yenileyeceğim. Ama PSU bir sorun oluşturur mu?

Elinizi değdirdiğiniz zaman elbettte bir sıcaklık olacak. Baskı altında 70-80 derecelere çıkabiliyor ekran kartı. Bu elinizi bile yakabilir. Bunu elinizle anlayamazsınız. AİDA 64 gibi bir program ile stres testi yapın ve sıcaklıkları bizimle paylaşın.

Elinizi değdirdiğiniz zaman elbettte bir sıcaklık olacak. Baskı altında 70-80 derecelere çıkabiliyor ekran kartı. Bu elinizi bile yakabilir. Bunu elinizle anlayamazsınız. AİDA 64 gibi bir program ile stres testi yapın ve sıcaklıkları bizimle paylaşın.
Ayrıca ek olarak High Power gibi kaliteli marka güç kaynağı sorun yaratmayacaktır. Güç kaynağı diyelim 60 derece ısınıyorsa (bu onun için normal) sizinde vücut sıcaklığınız 36 derece olduğu için dokunduğunuzda onu sıcak olarak algılarsınız.

Ayrıca ek olarak High Power gibi kaliteli marka güç kaynağı sorun yaratmayacaktır. Güç kaynağı diyelim 60 derece ısınıyorsa (bu onun için normal) sizinde vücut sıcaklığınız 36 derece olduğu için dokunduğunuzda onu sıcak olarak algılarsınız.
High Power çokta kaliteli değil, 600 Watt modelini kullandım sesli çalışıyordu. Üst seviye yüksek kalite modelleri tabii ki her firmanın iyi olabilir fakat 500 Watt High Power modelleri genelde ucuz ve pek kaliteli olmaz.

High Power çokta kaliteli değil, 600 Watt modelini kullandım sesli çalışıyordu. Üst seviye yüksek kalite modelleri tabii ki her firmanın iyi olabilir fakat 500 Watt High Power modelleri genelde ucuz ve pek kaliteli olmaz.
Golf topuna özenilen beyaz fanı olan güç kaynağı vardı. High Power değilmiydi ? Yanlış hatırlıyor olabilirim.

Evet. High Power markaymış, bu seri oldukça beğeniliyor kullanıcı yorumlarına göre

Bilgisayar_3099984.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı