Ekran kartı ve PSU önerisi

Naveskungs

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci ve anakart marka modeli için fotoğraf ekledim.
Eski PSU modelim: FSP250-50hmn
Eski ekran kartım: AMD HD6510.
Bunların ayarında ucuz yollu önerileriniz olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

image.jpg

800 900 TL civarına 2. el RX550 takıp PSU yerine de RAM'i 8 yapsan daha iyi olur gibi senin için 2. el 8 GB RAM'i 400 500 civarı bulursun bundan pahalı bir yükseltme yapmak paranı yazık etmek demek bence. İşlemci ve anakartı yükseltmeyi düşünmelisin.

800 900 TL civarına 2. el RX550 takıp PSU yerine de RAM'i 8 yapsan daha iyi olur gibi senin için 2. el 8 GB RAM'i 400 500 civarı bulursun bundan pahalı bir yükseltme yapmak paranı yazık etmek demek bence. İşlemci ve anakartı yükseltmeyi düşünmelisin.

Aga PSU patladı çalışmıyor değiştirmem şart oldu 2.bilgisayar zaten ekran kartı ve PSU lazım RAM düşünüyorum bu sorunları hallettikten sonra.

Aga PSU patladı çalışmıyor değiştirmem şart oldu 2.bilgisayar zaten ekran kartı ve PSU lazım RAM düşünüyorum bu sorunları hallettikten sonra.

Bence PSU'yu da 2. el al o zaman 300 wattlık bir şey işini çok rahat görür.

250W PSU RX550'i kaldırır mı? Ya da başka kart önerileriniz varsa onu kaldırabilecek bir PSU önerisi varsa oda olur.

2. el alırım buradaki bilgisayarcılardan bakarım.

250W yeterli ama garanti olsun dersen 300 al arasında fiyat farkı olacağının düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı