Ekran Kartı ve PSU Önerisi

Tr4rmy38

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım öldü şimdi yenisini alıcam ama tam olarak ne alacağıma karar veremedim. Öncelikle aklımda olan soru şu: MSI Gaming X GTX 1050 Ti mı yoksa MSI Gamin X GTX 1050 mi ?
Bir diğer sorum ise şu an elimde Xigmatek x-calibre 500W PSU var bu aklımdaki ekran kartlarına yeter mi ?
İşlemciye de overclock yapmayı düşünüyorum ona göre PSU önerirseniz teşekkür ederim şimdiden.

Sistemim:
MSI 970A-G46 Anakart
AMD Fx-6100 3.30 GHz İşlemci
Kıngston HyperX Black 4GB*2 RAM
Toshıba 1 TB 7200 RPM HDD
Pioneer DVD-RW
Xıgmatek ASGARD 381 PURE MidT ATX Kasa
Xıgmatek X- Calıbre 500W PSU

Kasanın içindeki fan sayıları aldığım günden beri aynı bir tane önde içeri hava alan fan var bir de arkada egzoz fan var ayrıyeten sadece işlemciye Cooler Master Hyper TX3 Evo soğutucu fan taktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartların performansı ne kadar iyi olsa da işlemcinizle darboğaz yapacaktır onun yerine gt 1030-730 tercih edebilirsiniz.Alabileceğiz ekran kartları imkanına bakarsak 500 walt 80 plus güç kaynağı yeterli olacaktır

Xigmatek x-calibre 500W PSU bendede var , çok rahat yeter merak etme sistemimiz benzer düzeyde , ki benim işlemcimin tdp değeri daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…