Ekran kartı ve RAM jelatini problem çıkartır mı?

fmlfml

Centipat
Sistemi topladım, Windows kurdum, driverları yükledim oyun oynadım fakat ekran kartı dışarıdan bakıldığında tam oturmamış gibi gözüküyor. Oturmaması halinde çalışması söz konusu olabilir mi? Ayrıca RAM'lerdeki jelatini çıkartmayı unutmuş olabilirim ne gibi bir sıkıntı yaratabilir?
  • Anakart: Gigabyte A320M S2H
  • Ekran kartı: GTX 1660 Ti
  • RAM: Corsair 16 GB kırmızı DDR4 3200MHz

Parçaların ısındıkça jelatinlerin ısıdan eriyeceği için koku olacaktır onun dışında bi problem yaratmaz ama jelatini çıkarmanızı öneririm.
Ekran kartının oturmadığın düşünüyorsanız, ekran kartınızı söküp tekrardan oturtturduğunuzdan emin olun, kulakçığını kontrol edebilirsiniz.

Parçaların ısındıkça jelatinlerin ısıdan eriyeceği için koku olacaktır onun dışında bi problem yaratmaz ama jelatini çıkarmanızı öneririm.
Ekran kartının oturmadığın düşünüyorsanız, ekran kartınızı söküp tekrardan oturtturduğunuzdan emin olun, kulakçığını kontrol edebilirsiniz.
sizce kulakcık tam oturmuş mu?

a.jpg
a.jpg
b.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı