MSI değilmiş ASUS RX460'mış kusura bakmayın. OC yapılmamış kullanılan 2 GB paylaşımla 6 GB yazmış satan kişi, yani sanırım 2 GB. Fiyata 450 TL yazmış. 128Bit bu arada. DX12 desteği var.
Bu işlemci neden bu kadar ucuz ki? internetten baktım şimdi millet deli oyunlar oynattığını söylüyor. madem bu kadar güçlü, neden bu kadar ucuz fiyatı?Uyar sisteminize ama besleyemez işlemci için sadece 70 TL lazım.Attığım işlemci soğtuculardan 1 tanesi almanız lazım.
Şimdi işlemci bu İntel Xeon 3440 bu işlemci 56 TL'dir vergiyle 70-80 arası olur.
7.34AU $ 54% OFF|Intel Xeon X3440 dört çekirdekli 2.53GHz LGA 1156 8M önbellek 95W masaüstü CPU I5 650 i5 750 i5 760|cpu intel core 2 duo|cpu coolantcpu wholesale - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
İşlemci soğutucu alacaksınız.80TL.
Ekran kartı alacaksınız kaç TL?
İşlemciyi internetten araştırın biraz bakın uygun görürseniz alın.
bir tane 8GBlık RAM almak yerine, bir tane 4GBlık RAM alıp 4+4 8GB yapsam olmaz mı? veya işlemciyi erteleyemez miyim?Tamam fiyatı çok güzel. Oturduğun şehirdeyse gidip bazı testler yapıp alabilirsiniz. Eğer değilse siz ondan birkaç test yaptırın ve fotoğraf atmasını rica edin.
İşlemci konusunda X3440 almaya çalışın 80 TL civara olacaktır.
İşlemci soğutucusu 80 TL alacaksınız.
8 GB RAM alacaksınız. Fiyatı 250 TL civarı.
Toplam maliyet RAM, ekran kartı, işlemci, işlemci soğutucusu 850 TL civarı oluyor.
Ekran kartı güzel. Eğer elle bizzat test ederek almayacaksan veya GET kullanmayacaksan biraz daha kötü. Sıfır ve güvenilir olan RX 550 modeline göz atabilirsin.MSI değilmiş ASUS RX460'mış kusura bakmayın. OC yapılmamış kullanılan 2 GB paylaşımla 6 GB yazmış satan kişi, yani sanırım 2 GB. Fiyata 450 TL yazmış. 128Bit bu arada. DX12 desteği var.
Bu işlemci neden bu kadar ucuz ki? İnternetten baktım şimdi millet deli oyunlar oynattığını söylüyor. Madem bu kadar güçlü, neden bu kadar ucuz fiyatı?
Ekran kartı ASUS RX460 buldum bir tane 450 TL'ye.
Bir tane 8 GB'lık RAM almak yerine, bir tane 4 GB'lık RAM alıp 4+4 8 GB yapsam olmaz mı? Veya işlemciyi erteleyemez miyim?
Ekran kartı güzel. Eğer elle bizzat test ederek almayacaksan veya GET kullanmayacaksan biraz daha kötü. Sıfır ve güvenilir olan RX 550 modeline göz atabilirsin.
Sapphire Radeon RX 550 2G D5 Pulse 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 550 2G D5 Pulse 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ayrıca ekran kartının Bit olayını boş ver. GT 9600 256 Bit ama GT 1030 64 Bit olmasına rağmen daha iyi.
Çok teşekkür ederim. bu arada benim anakartım küçük olanlardan. ne deniyor bilmiyorum ama 12cmlik fan takılı şuan zaten üzerinde, az önce ölçtüm. 12cm olmasına rağmen kapatıyor yani... 12cm'den küçük fan var mıdır? varsa etkili midir?Bu işlemci eski bir işlemci sizin işlemci neredeyse aynı yaştalar ve zamanında çok kullanılıyordu, şimdi ise onlar bırakıldı boşta kaldı ve hem işlemciler boşta kalınca hem de çok olunca fiyatı da düşmek zorunda kaldı.
8 GB RAM günümüz oyunlar için yetersiz kalmaya başladı. Bence işlemci, işlemci soğutucusunu ekran kartını alınız. Sonradan RAM alınız daha iyi olur.
Amd fanlarda AMD yazısı başka yere getirilecek şekilde takılırdı ancak intelde emin değilim 550 Tl ye ise çok ta bir seçenek yok , ram konusunda şu ki gecikme değeri, MHz si, ve boyu aynı olan farklı marka ramler alabilirsiniz.Herkese iyi bayramlar öncelikle.
Forumda araştırma yaptım ancak en güncel konunun üstünden 5 ay geçmiş neredeyse ve o konuda bahsedilen kartlar "RTX2060 Super" ve muadilleri.
(Bütçesi yetenler; Ekran kartı önerisi) Bu yüzden bu konu hem bana hem de benim kadar bütçesi olan insanlara çok yardımcı olacak.
Benim Max 550 TL bütçem var, bu fiyata oyunlarda beni çok üzmeyecek güncel bir ekran kartı önerebilir misiniz? PSU'um 300W. 24 karenin altına düşmediği sürece sıkıntı yok benim için ama tabii gönlüm min 30FPS'den yana. Burada benden çok çok bilgili abi, abla ve kardeşlerim olduğunu biliyorum bu yüzden sizden yardım istiyorum.
bit min 128 olursa tadından yenmez. Dediğim gibi ben sizin çoğunuzdan daha az bilgiliyim cehaletimi affedin, belki de çok şey istiyorum bu fiyata bilmiyorum..
Başka bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım var. benim anakartım hb55kbl ve işlemci fanım RAM slotlarımdan birisini kapatıyor. zaten hepi topu 2 tane slot var. tek başına 8GB RAM'e para vermek istemiyorum, ki istesem de şu an o kadar bütçem yok. ben bu fanın slotu kapatmasını nasıl önleyebilirim? küçük ama soğutma işlemini başarabilecek bir fan önerebilir misiniz?
Son olarak da, anakartım DDR3 doğal olarak RAM'lerin de DDR3 olması gerekiyor. Benim sorum şu; Kullandığım RAM Gskill Ripjaws Z 4GB DDR3 . takacağım bir diğer RAMin de aynı marka model olması şart mı? Yoksa farklı marka ve model bir RAM takabilir miyim? DDR3 olması gerektiğini biliyorum sadece marka ve modelin farklı olup olamayacağını soruyorum.
Vakit ayırıp okuyan herkese çok teşekkür ederim. İyi forumlar.
çok teşekkür ederim ilginiz için. ram konusu çok kafamı kurcalıyordu, tekrardan çok teşekkürler.Amd fanlarda AMD yazısı başka yere getirilecek şekilde takılırdı ancak intelde emin değilim 550 Tl ye ise çok ta bir seçenek yok , ram konusunda şu ki gecikme değeri, MHz si, ve boyu aynı olan farklı marka ramler alabilirsiniz.
Gerçekten çok teşekkürler. çok destek oldunuz. son bir sorum daha olacak, GTX750 Ti için Power Supplyımı değiştirmem gerekecek mi RX460 için gerekeceği gibi yoksa değiştirmeden GTX750 Ti'ı kullanabilecek miyim değiştirmeden?Siz şimdi ASUS RX460 için yeni bir konu aç. Hangi testleri yaptırmalıyım? Fiyatına değer mi? Gibi sorular sorunuz size cevap gelecektir. Güç kaynağınız yeterli gelmeyebilir. Onun yerine GTX750 Ti alabilirsiniz.
Intel Xeon 3440 ile ilgili internetten video seyredin. Bilgi edininiz.
RAM'leri sonra almak zorundasınız galiba.
Ekran kartı konusunu RX460 vs GTX750 Ti yapabilirsiniz.
Gerçekten çok teşekkürler. Çok destek oldunuz. Son bir sorum daha olacak, GTX750 Ti için Power Supply'ımı değiştirmem gerekecek mi RX460 için gerekeceği gibi yoksa değiştirmeden GTX750 Ti'ı kullanabilecek miyim değiştirmeden?