Normalde Windows 7'den 10'a geçtim, ekran kartı VRAM'i 0 olarak görüyor. Bu sebepden dolayı da 100+ FPS aldığım oyundan, 9 FPS'e kadar düştü. Sebebi nedir? Driver Booster'a göre Driver'de kurulu(aslında kurmadım). Hiç Driver kurmadım Driver Booster'de her şey kurulu diyor. Çözümü nedir arkadaşlar Windows 7'de sorun yoktu şimdi 0 MB oldu.
Radeon X300 X550 X1050 series eski bir kart önceden kasma donma yoktutaki format atana kadar Windows 10'a yükselttim 0 MB VRAM olarak göründü 7'de sorun yoktu normal okuyordu kartı.
Driver Booster kullanma. Sitesinden indir. Driver Booster yanlış driver kurmasıyla ünlüdür. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırdıktan sonra gerçek siteden indirebilirsin. Kurulumda ve kaldırmada ekran gidip gelebilir.
Driver Booster kullanma. Sitesinden indir. Driver Booster yanlış Driver kurmasıyla ünlüdür. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırdıktan sonra gerçek siteden indirebilirsin. Kurulumda ve kaldırmada ekran gidip gelebilir.
Driver Booster kullanma. Sitesinden indir. Driver Booster yanlış Driver kurmasıyla ünlüdür. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırdıktan sonra gerçek siteden indirebilirsin. Kurulumda ve kaldırmada ekran gidip gelebilir.
Valla emin değilim ama sürücüyü kuramadıysan belki olabilir. Formata gerek olduğunu düşünmüyorum ben. Sürücüyü doğru şekilde kaldırıp kurmayı denersen sorun çözülebilir.