E erhanzer Femtopat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #1 MSI laptop aldım Windows 10 Home kurdum tüm driverları indirdim fakat baktığım zaman VRAM 0 gözüküyor 144Hz olan ekran 64Hz olarak gözüküyor. Laptop: MSI Thin A15 b7ve. Fpst test için Valorant girdim 4 FPS aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2024
MSI laptop aldım Windows 10 Home kurdum tüm driverları indirdim fakat baktığım zaman VRAM 0 gözüküyor 144Hz olan ekran 64Hz olarak gözüküyor. Laptop: MSI Thin A15 b7ve. Fpst test için Valorant girdim 4 FPS aldım.
Augustus Octavius Decapat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #2 Hocam PC'i ekran kartını görmüyor mu? Ekran kartı driveri kurulu ise nasıl 64Hz oluyor? VRAM 0 gözüküyor ise ekran kartı driveri yüklü değilse olur.
Hocam PC'i ekran kartını görmüyor mu? Ekran kartı driveri kurulu ise nasıl 64Hz oluyor? VRAM 0 gözüküyor ise ekran kartı driveri yüklü değilse olur.
E erhanzer Femtopat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #3 Augustus Octavius dedi: Hocam PC'i ekran kartını görmüyor mu? Ekran kartı driveri kurulu ise nasıl 64Hz oluyor? VRAM 0 gözüküyor ise ekran kartı driveri yüklü değilse olur. Genişletmek için tıkla... En güncel driverı yükledim ona rağmen böyle
Augustus Octavius dedi: Hocam PC'i ekran kartını görmüyor mu? Ekran kartı driveri kurulu ise nasıl 64Hz oluyor? VRAM 0 gözüküyor ise ekran kartı driveri yüklü değilse olur. Genişletmek için tıkla... En güncel driverı yükledim ona rağmen böyle