Doğru söylemiş, garanti etiketini sökmeden işlem yapamaz.O etiketi sökmeden işlem yapamadığını söyledi.
Değerli bir kart değilse yaptırmaya değmez. Yapmaya da uğraşmazlar küçük para için.Merhabalar, olayları en başından anlatayım.
İkinci el bir bilgisayar almıştım ve ekran kartı bozuk çıktı. Oyunlarda bozulma oluyor, ekranda değişik değişik çizilmeler, bozulmalar çıkıyordu ve bir yerden sonra ekran rastgele yeşil şekiller eşliğinde donuyordu. ve yeniden başlatmadan işlem yapılamıyordu. Ufak bir hata da olsa ek olarak Windows'un gece ışığı özelliği bazen çalışmıyordu. Ben yine de bu şekilde kullanmaya devam ettim.
Daha sonra bir gün yemek yerken PC açıkken kasanın içine çatal düştü (o an tam neden hatırlamıyorum ama yan yatık ve kapağı açıktı). Bu olay üstüne bilgisayar kapandı ve daha sonra yeniden açtım. Açıldıktan sonra biraz sinirliydim ve direkt bilgisayarı kapatmaya çalışırken bilmeden uyuttum, uyutmayı beklemeden direkt düğmeden kapattım. Ve daha sonra bir daha açılmadı...
Abim ekran kartımı bilgisayarcıya götürdü, adam VRAM hatası demiş ve Türkiye'de kolay kolay yaptıramazsın diye eklemiş. Ayrıca abim getirdiğinde ekran kartımdaki bir etiketin üstünün söküldüğünü gördüm, ekran kartımın değiştirildiğini düşündüm fakat adam aksini iddia etti ve o etiketi sökmeden işlem yapamadığını söyledi.
Neyse, benim sorum; şu an ekran kartı piyasası aşırı pahalı olduğu için ben bu ekran kartını yaptırmak istiyorum. Sizce VRAM hatası yapılır mı? Ve kaça mâl olur? Cevaplarınız ve bu yazıyı okuduğunuz için şimdiden teşekkür ediyorum.
ekran kartı asus gtx 750 ti strix hocam değermi sizce yaptırmaya?VRAM yapılır yapılmasına da VRAM var VRAM var. Ekran kartı ne?
Artı saçma sapan adamların yorumlarına bakmayın VRAM arızası diye sadece 8pin güç soketini değiştirdik düzeldi kart
asus gtx 750 ti strix hocam çok değerli bi kart değil fakat piyasa çok pahalı bu karltarı bile 1200e koyuyoalr ikinci eldenDeğerli bir kart değilse yaptırmaya değmez. Yapmaya da uğraşmazlar küçük para için.
Bence değmez.ekran kartı asus gtx 750 ti strix hocam değermi sizce yaptırmaya?
asus gtx 750 ti strix hocam çok değerli bi kart değil fakat piyasa çok pahalı bu karltarı bile 1200e koyuyoalr ikinci elden
Peki ne yapmam lazım hocam bütçem en fazla 900tl, ya bunu yaptırıp şimdilik kullanıcam yada bu fiyata sıfır rx550 veya ikinci el yeni bir gtx 750 ti alıcamBence değmez.
Doğru söylemiş, garanti etiketini sökmeden işlem yapamaz.
Açıklamada adresi falan yazıyor, YouTube'da böyle kişileri bulup yaptırabilirsin.
Peki ne yapmam lazım hocam bütçem en fazla 900TL, ya bunu yaptırıp şimdilik kullanacağım ya da bu fiyata sıfır RX550 veya ikinci el yeni bir GTX 750 Ti alacağım.
Merhabalar, olayları en başından anlatayım.
İkinci el bir bilgisayar almıştım ve ekran kartı bozuk çıktı. Oyunlarda bozulma oluyor, ekranda değişik değişik çizilmeler, bozulmalar çıkıyordu ve bir yerden sonra ekran rastgele yeşil şekiller eşliğinde donuyordu. ve yeniden başlatmadan işlem yapılamıyordu. Ufak bir hata da olsa ek olarak Windows'un gece ışığı özelliği bazen çalışmıyordu. Ben yine de bu şekilde kullanmaya devam ettim.
Daha sonra bir gün yemek yerken PC açıkken kasanın içine çatal düştü (o an tam neden hatırlamıyorum ama yan yatık ve kapağı açıktı). Bu olay üstüne bilgisayar kapandı ve daha sonra yeniden açtım. Açıldıktan sonra biraz sinirliydim ve direkt bilgisayarı kapatmaya çalışırken bilmeden uyuttum, uyutmayı beklemeden direkt düğmeden kapattım. Ve daha sonra bir daha açılmadı...
Abim ekran kartımı bilgisayarcıya götürdü, adam VRAM hatası demiş ve Türkiye'de kolay kolay yaptıramazsın diye eklemiş. Ayrıca abim getirdiğinde ekran kartımdaki bir etiketin üstünün söküldüğünü gördüm, ekran kartımın değiştirildiğini düşündüm fakat adam aksini iddia etti ve o etiketi sökmeden işlem yapamadığını söyledi.
Neyse, benim sorum; şu an ekran kartı piyasası aşırı pahalı olduğu için ben bu ekran kartını yaptırmak istiyorum. Sizce VRAM hatası yapılır mı? Ve kaça mâl olur? Cevaplarınız ve bu yazıyı okuduğunuz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Oluşan çizgiler resimlerdeki gibimiydi?Merhabalar, olayları en başından anlatayım.