Ekran kartı VRAM düşüşü

Mertcanndyh

Hectopat
Katılım
18 Ağustos 2020
Mesajlar
159
Arkadaşlar merhabalar bilgisayarımı güncelledim sonra DxDiag'a girdiğimde bunu gördüm. VRAM 4 GB'dan 3.7GB'a düşmüş gözüküyor bunun nedeni nedir?
Ayrıca güncelleme yüzünden midir bilmiyorum. Sistemim mesela GTA 5 diyelim işlemci kullanımı 95 85 arası dolaşıyordu. Arada donma falan oluyordu CPU'da aynı şekilde. Şu an işlemci hiç 90 seviyesine çıkmıyor. 50-75 arası gidiyor. 0 darboğaz oluyor anlamadım ekran kartı da aynı seviyede düştü diyebilirim. FPS aynı ama daha daha fazla akıcı oldu bilgisayarım ekran yırtılmaları hiç denilecek kadar az oldu anlayamadım bu neden olmuş olabilir? DxDiag neden böyle gözüküyor görev yöneticisinde donanıma ayrılmış 365 MB diyor ekran kartında.
 

Dosya Ekleri

  • 2020.12.03-18.21.png
    2020.12.03-18.21.png
    78,3 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı