S selamlarabi39 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #11 WİNDOWSFANER dedi: Sanırım ekran kartı allahına kavuşmuş. Sanırım ekran kartı allahına kavuşmuş. Genişletmek için tıkla... Teşhisi çoktan koyduk hocam VRAM'lerin bir veya birkaçı bozulmuş. Fakat mobil cihazlarda nokta tespit yapılamadığından dolayı tüm takım değişti. Artı 0 Eksi
WİNDOWSFANER dedi: Sanırım ekran kartı allahına kavuşmuş. Sanırım ekran kartı allahına kavuşmuş. Genişletmek için tıkla... Teşhisi çoktan koyduk hocam VRAM'lerin bir veya birkaçı bozulmuş. Fakat mobil cihazlarda nokta tespit yapılamadığından dolayı tüm takım değişti.
WİNDOWSFANER Centipat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #12 Tamam Artı 0 Eksi
Froxy7 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ZOTAC GEFORCE RTX 4060Tİ 8GB ANAKART: ASUS PRİME A620M-K CPU: RYZEN 7500F RAM: XPG 16GB 5600MHZ CL46 KASA: MSİ MAG M100A PSU: MSI MAG A650DN Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #13 selamlarabi39 dedi: Teşhisi çoktan koyduk hocam VRAM'lerin bir veya birkaçı bozulmuş. Fakat mobil cihazlarda nokta tespit yapılamadığından dolayı tüm takım değişti. Genişletmek için tıkla... Teşhisi nasıl koydunuz hocam. Artı 0 Eksi
selamlarabi39 dedi: Teşhisi çoktan koyduk hocam VRAM'lerin bir veya birkaçı bozulmuş. Fakat mobil cihazlarda nokta tespit yapılamadığından dolayı tüm takım değişti. Genişletmek için tıkla... Teşhisi nasıl koydunuz hocam.
S selamlarabi39 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #14 Froxy7 dedi: Teşhisi nasıl koydunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Occt programinda vram testinde hata veriyordu. Degisti fakat bu sefer de ekran karti gpu hata vermeye basladi. Bilgisayarin harici ekran kartini kapattim iptal ettim. Kullanmiyorum Artı 0 Eksi
Froxy7 dedi: Teşhisi nasıl koydunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Occt programinda vram testinde hata veriyordu. Degisti fakat bu sefer de ekran karti gpu hata vermeye basladi. Bilgisayarin harici ekran kartini kapattim iptal ettim. Kullanmiyorum