saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.881 Çözümler 40 4 Ekim 2023 #11 Laptop modeli nedir? Belki harici ekran kartınız vardır?
oguzh4nn31 Decapat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ekim 2023 #12 EVANESCENCE dedi: @oguzh4nn31 Overclock yazılımsal bir şey, VRAM donanımsal. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. saygısızlık yapma dedi: Laptop modeli nedir? Belki harici ekran kartınız vardır? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ve takamıyorum da.
EVANESCENCE dedi: @oguzh4nn31 Overclock yazılımsal bir şey, VRAM donanımsal. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. saygısızlık yapma dedi: Laptop modeli nedir? Belki harici ekran kartınız vardır? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ve takamıyorum da.
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 663 4 Ekim 2023 #13 Arkadaşın dediği fazla elektrik verirsek VRAM artar mı demek istiyor hayır artmaz çünkü belleğin fiziksel sınırı var, bellekle grafik ve oyun işlemcisi farklı şeyler.
Arkadaşın dediği fazla elektrik verirsek VRAM artar mı demek istiyor hayır artmaz çünkü belleğin fiziksel sınırı var, bellekle grafik ve oyun işlemcisi farklı şeyler.