Ekran Kartı VRAM’inde Hafif Windows 11 Sürümü Çalıştırıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Ekran kartının belleği üzerinde Windows 11 çalıştırabileceğinizi biliyor muydunuz? Daha çok oyun için kullandığımız kartlar, RAM (Random Access Memory) sürücüsüne dönüştürebileceğiniz belleklere (VRAM) sahip. Windows 11’in sadeleştirilmiş bir sürümü olan Tiny11‘in arkasındaki geliştirici NTDev, bu kez başka bir proje için kolları sıvadı. RAM diskleri olarak da bilinen RAM sürücüleri, hızlı ve yüksek kapasiteli depolama aygıtlarının […]

Devamı: Ekran Kartı VRAM’inde Hafif Windows 11 Sürümü Çalıştırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Neresinden tutarsan elinde patlayan bir işletim sistemidir; Windows 11.

Ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum sadece geliştirilmeye ihtiyacı yine var sonuçta Windows 10 1-2 yılda düzelmedi. (Windows 10'un cilalanmış hali olduğunu ben de biliyorum.)

Ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum sadece geliştirilmeye ihtiyacı yine var sonuçta Windows 10 1-2 yılda düzelmedi. (Windows 10'un cilalanmış hali olduğunu ben de biliyorum.)
Dün bir şans vermek istedim. Arkadaş en ufak bir şeyine bile 7-8 hizmet bağlı. Birini devre dışı bıraksan elinde patlıyor. Açık bıraksan bu sefer kasıyor yine elinde patlıyor .

Windows 10 hiç böyle bir işletim sistemi değildi. Çok iyiydi.

Dün 9 kere falan yedek aldım, üstelik her yedek içinde de denemler yaptım. Patladı elimde.

Normaldir, Microsof'un en iyi yaptığı şey bile Windows 10'dur ancak uzun sürede adam oldu ama gel gör ki W11 deneme sürümü gibi bir şeydi bu yüzden 12 geliyor ama hataları dışında kötü bir sistem değildir ki hata almak içinde kurcalamak gerekiyor şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…