1 12Abdullah97 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #11 Emperor4231 dedi: GT 730'u da satıp iyi bir ekran kartı alabilirsiniz 1030'la GT 730 arasında çok fark var denilemez. Genişletmek için tıkla... Arada ciddi bir fark var.
Emperor4231 dedi: GT 730'u da satıp iyi bir ekran kartı alabilirsiniz 1030'la GT 730 arasında çok fark var denilemez. Genişletmek için tıkla... Arada ciddi bir fark var.
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #12 Bilgisayarın garantisi devam ettiği için satmak istemiyorum, en azından sıkıntı çıkarsa eski ekran kartı ile deneyip gönderirim.
Bilgisayarın garantisi devam ettiği için satmak istemiyorum, en azından sıkıntı çıkarsa eski ekran kartı ile deneyip gönderirim.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #13 bacoen dedi: Bilgisayarın garantisi devam ettiği için satmak istemiyorum, en azından sıkıntı çıkarsa eski ekran kartı ile deneyip gönderirim. Genişletmek için tıkla... Turbox'mu?
bacoen dedi: Bilgisayarın garantisi devam ettiği için satmak istemiyorum, en azından sıkıntı çıkarsa eski ekran kartı ile deneyip gönderirim. Genişletmek için tıkla... Turbox'mu?
bacoen Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #14 ex0jmp dedi: Turbox'mu? Genişletmek için tıkla... Acil ihtiyacım olmuştu araştırmadan ilk gördüğümü aldım.
ex0jmp dedi: Turbox'mu? Genişletmek için tıkla... Acil ihtiyacım olmuştu araştırmadan ilk gördüğümü aldım.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 8 Eylül 2021 #15 bacoen dedi: Acil ihtiyacım olmuştu araştırmadan ilk gördüğümü aldım. Genişletmek için tıkla... Garantilik bir şey çıkacağını sanmıyorum hocam.
bacoen dedi: Acil ihtiyacım olmuştu araştırmadan ilk gördüğümü aldım. Genişletmek için tıkla... Garantilik bir şey çıkacağını sanmıyorum hocam.
GrsMiller Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #16 bacoen dedi: Bilgisayarın garantisi devam ettiği için satmak istemiyorum, en azından sıkıntı çıkarsa eski ekran kartı ile deneyip gönderirim. Genişletmek için tıkla... GTA 5 de GT730 30 FPS alırken aynı ayarlarda 1030 100 FPS alıyor ve çoğu oyunda 4 5kat fazla FPS alıyor yine de sen bilirsin
bacoen dedi: Bilgisayarın garantisi devam ettiği için satmak istemiyorum, en azından sıkıntı çıkarsa eski ekran kartı ile deneyip gönderirim. Genişletmek için tıkla... GTA 5 de GT730 30 FPS alırken aynı ayarlarda 1030 100 FPS alıyor ve çoğu oyunda 4 5kat fazla FPS alıyor yine de sen bilirsin
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 797 Çözümler 4 8 Eylül 2021 #17 bacoen dedi: https://www.hepsiburada.com/redragon-kumara-k552-2-rainbow-aydinlatmali-turkce-oyuncu-mekanik-klavye-kirmizi-switch-red-switch-pm-HB00001763I0?gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwvuGJBhB1EiwACU1AiW9WzpkXNhh9uduqcJvR6utONCZeedq6nBI3GeHZiv4ElNNkKfFeSBoCtIEQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... klavyeye baktim cok kotu klavye almanizi tavisye etmem. en onemlisi RGB degil rainbow tek isikta duruyor istedigin gibi programliyamazsin.
bacoen dedi: https://www.hepsiburada.com/redragon-kumara-k552-2-rainbow-aydinlatmali-turkce-oyuncu-mekanik-klavye-kirmizi-switch-red-switch-pm-HB00001763I0?gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwvuGJBhB1EiwACU1AiW9WzpkXNhh9uduqcJvR6utONCZeedq6nBI3GeHZiv4ElNNkKfFeSBoCtIEQAvD_BwE Genişletmek için tıkla... klavyeye baktim cok kotu klavye almanizi tavisye etmem. en onemlisi RGB degil rainbow tek isikta duruyor istedigin gibi programliyamazsin.
GrsMiller Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #18 Klavyede RGB umursuyorsan bende Gamepower saber RGB var aşırı memnunum rahat ve RGB'si çok güzel yazılımında birçok çeşit var
Klavyede RGB umursuyorsan bende Gamepower saber RGB var aşırı memnunum rahat ve RGB'si çok güzel yazılımında birçok çeşit var
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 797 Çözümler 4 8 Eylül 2021 #19 GrsMiller dedi: Klavyede RGB umursuyorsan bende Gamepower saber RGB var aşırı memnunum rahat ve RGB'si çok güzel yazılımında birçok çeşit var Genişletmek için tıkla... gamepower ileri zamanda cok sorun cikartan bir marka.
GrsMiller dedi: Klavyede RGB umursuyorsan bende Gamepower saber RGB var aşırı memnunum rahat ve RGB'si çok güzel yazılımında birçok çeşit var Genişletmek için tıkla... gamepower ileri zamanda cok sorun cikartan bir marka.
Misoju Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 807 8 Eylül 2021 #20 bacoen dedi: Acil ihtiyacım olmuştu araştırmadan ilk gördüğümü aldım. Genişletmek için tıkla... Kaça almıştınız?
bacoen dedi: Acil ihtiyacım olmuştu araştırmadan ilk gördüğümü aldım. Genişletmek için tıkla... Kaça almıştınız?