Ekran kartı vs telefon

Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Hitman world of assasination indirdim. Fakat 10-15 FPS alinca zoruma gitti açıkçası. Oyunu da bayağı begendim açıkçası. Yakin zamanda POCO X6 Pro almayi dusunuyordum. Halihazırda telefonum var ama ekrani kirik dokunmatigi bazen sacmaliyor. Sadece ekranida yaptirabilirim aslinda. Simdi 2500 TL civarina RX 580 8 GB ve 16 GB RAM almak mi mantikli yoksa para harcamayip telefon almak mi? YKS yaklasti ve gidecegim icin bilgisayar konusunda kararsizim ama fikirlerinizi bekliyorum. Sistemim;
-AMD FX 8300 3.30 GHz.
-Galax GT 1030 2 GB GDDR5.
-8 GB DDR3 1333MHz RAM.
-ASUS M5A97 r2.0 anakart.
-Aerocool 500W PSU.

Hitman aşırı iyi, ben de oynuyorum. 25'ten fazla bölüm var 500W az gelebilir. 650W daha mantıklı olur RX 580'e.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon artık vücudumuzun bir parçası olmazsa olmaz bir hale geldi karşılaştırmak zaten saçma ve ekranı kırık diyorsun yani kullanıma engel olmasa bile bu iyi bir durum değil ki? Telefonu değiş birader sorman bile büyük bir hata yani.

Bu sisteme GPU yatırımı yapılmaz. Telefon alın.

GPU alacağım illa derseniz, o işlemci ile darboğaz yapmayan bir ekran kartı yok piyasada. RAM'leri 16 yapmanız lazım minimum.

Kesin gideceksen ve bilgisayarı götüremeyeceksen telefon daha mantıklı gibi. Zaten sadece ekran kartı yenilesen de istediğin performansı alamazsın.

Cevap basit, öncelik olarak ihtiyacınız hangisi ise onu alın.

Artık 580, 1060 gibi kartların alınmaması gerektiğini düşünüyorum, gidin telefon alın. Para biriktirince temiz 0 sistem alırsınız.

Telefonunuzu yenilemek bence daha uygun bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…