Ekran kartı Windows'u başlatırken görüntü vermiyor

Bugra Karabudak

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartım garantiye gitti ve bilgisayarcı bana 15 yıllık bir ekran kartı taktı. Bu ekran kartı Windows başlarken görüntü veremiyor ancak gücü kesip tekrar verdiğinde Shift tuşuna basılı tutunca kurtarma ayarları açılıyor. Bu ekranda düşük video modunu etkinleştirmem gerekiyor. Bu bilgisayara zarar veriyor. Bunun Windows içinden ayarlama yolu yok mudur acaba?

Bilgisayarınız Windows 7 mi 10 mu?

10 kullandığınız için olabilir 15 senelik ekran kartı Windows 10 çalıştıracağını zannetmiyorum driver zaten kuramazsın.

Ekran kartınız Windows 10'u kaldırmıyor buyük ihtimalle veya da görüntü kalitesi ekran kartının açabileceği seviyeden de yüksek olabilir.

Düşük çözünürlük modunda çalışıyor bende biliyorum kaldırmadını idareten verdiler ben sadece bu ekran kartının otomatik düşük çözünürlük moduna geçmesini sağlamak bu sayede bilgisayara zarar vermiyacek.
10 kullandığınız için olabilir 15 senelik ekran kartı Windows 10 çalıştıracağını zannetmiyorum driver zaten kuramazsın.

Ben sadece açıp kapatmadan kurtulmak istiyorum otomatik olarak düşük video moduna nasıl geçilir?

Hocam siz en iyisi Windows 7 geçin malum Windows 10'u adam akıllı kasmadan kullanmak için en az 1 GB ekran kartına ihtiyacınız var.

Biliyorum sorunuzla alakasız ama onboard ekran kartınızdamı yok ona bağlayıp kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…