T Tiwelen Centipat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 66 14 Mayıs 2020 #1 Ekran karti ya da herhangi bir donanim yanmasi garanti sürecine girer mi? O.C denenmemiştir.
Oğuz Arda Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 60 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #2 Tiwelen dedi: Ekran karti ya da herhangi bir donanim yanmasi garanti sürecine girer mi? O.C denenmemiştir. Genişletmek için tıkla... benim eski lenovo laptop umun yandı maleseef girmiyor Artı 0 Eksi
Tiwelen dedi: Ekran karti ya da herhangi bir donanim yanmasi garanti sürecine girer mi? O.C denenmemiştir. Genişletmek için tıkla... benim eski lenovo laptop umun yandı maleseef girmiyor
2 260448 Kilopat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.058 Çözümler 5 14 Mayıs 2020 #3 %90 kabul etmezler diye düşünüyorum eğer kablolarında vs hata yoksa. İşin ilginci yanmaya karşı koruma olsun diye sıcaklık sınırı koyuyorlar, PC kapanmadı mı yanmadan önce? Artı 0 Eksi
%90 kabul etmezler diye düşünüyorum eğer kablolarında vs hata yoksa. İşin ilginci yanmaya karşı koruma olsun diye sıcaklık sınırı koyuyorlar, PC kapanmadı mı yanmadan önce?
Oğuz Arda Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 60 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #4 260448 dedi: %90 kabul etmezler diye düşünüyorum eğer kablolarında vs hata yoksa. İşin ilginci yanmaya karşı koruma olsun diye sıcaklık sınırı koyuyorlar, PC kapanmadı mı yanmadan önce? Genişletmek için tıkla... şuan bende mesela acer nitro 5 var 90 derece oluyor fakat kapanmıyor bu da yanıcak diye korkuyorum şuan sadece google ve discord açık işlemci 65 ekran kartı 45 derece Artı 0 Eksi
260448 dedi: %90 kabul etmezler diye düşünüyorum eğer kablolarında vs hata yoksa. İşin ilginci yanmaya karşı koruma olsun diye sıcaklık sınırı koyuyorlar, PC kapanmadı mı yanmadan önce? Genişletmek için tıkla... şuan bende mesela acer nitro 5 var 90 derece oluyor fakat kapanmıyor bu da yanıcak diye korkuyorum şuan sadece google ve discord açık işlemci 65 ekran kartı 45 derece