Arkadaşlar Sapphire, Asus, Msi, Zotac, PowerColor mühendisleri bir ekran kartı ortaya çıkartabiliyorsa biz neden yapamayalım ? Yani tabiki bilgi gerektiren bir olay fakat bence herkes uğraşırsa kendi ekran kartını yapabilir sonuçta bunlarda insan elinden çıkan cihazlar değil mi? Bu konudaki görüşlerinizi fikirlerinizi paylaşırmısınız vede bunu deneyen varmı aranızda ?
Kardeşim konu trol mü bilmiyorum ama bir bildiğim varsa oda o işler o kadar küçümsenecek işler değil.Biraz daha araştırma yapman gerekiyor sanırsam teknolojide düz mantık olmaz.
İnsan elinden çıkma değil tabii ki. Hepsini cihazlar yapıyor. O işler o kadar basit olsaydı @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'Ekran kartı nasıl yapılır?' içerikli bir video çekip, karşımızda yaparlardı...
Bir de, mühendis diyorsun bak kendin söylüyorsun. O insanlar boşuna mı veriyor o kadar yılını? Ki sen kalkmış tek bilgin olmadan burada ekran kartını bizde yapabiliriz diyorsun, insan elinden çıkmış diyorsun.
Gerekli malzemeler: Ekran Kartı GB'Si için RAM, Ekran Kartı mhzsi için işlemci evet soğutmak için İşlemci Soğutucusu evet artık kendimize ekran kartı yaptık.
Sadece sizlerin görüşlerinizi merak etmiştim. Öncelikle şunu söylemek isterim bir hocam vardı kendisi derdiki '' Bu ülkede kim üretme diyorsa o bu ülkenin Vatan Hainidir.'' Ve ayrıca 'FuriousStaff' Sizide egonuzdan ötürü tebrik ederim. Bunları bir sözlükde yazsaydınız keşke Konu troll değildi sadece merak ettiğim için sizinde görüşlerinizi varsa eğer bilginizi rica etmiştim. Ciddiye alarak cevaplayanlara teşekkür ediyorum. Hepsini cihazların yaptığı konusunda tam olarak bilgim yoktu ayrıca ama sonuç olarak insan müdahalesi var. Olayı küçümsemiyorum fakat çoğunuz insanları küçümsüyorsunuz bence.