radaschumi
Kilopat
Tamamdır teşekkürler. İçini açıp bakmaktan başka yapabileceğim var mıdır?Fanını felan çıkarmanız gerekecektir ve yeni termal macun lazım.
Tamamdır teşekkürler. İçini açıp bakmaktan başka yapabileceğim var mıdır?Fanını felan çıkarmanız gerekecektir ve yeni termal macun lazım.
Bende öyle düşünüyorum ancak ne yapsam yapayım yok. Lenovo Vintage programında da gözükmüyor.Laptop ekran kartını çalıcağını düşünmüyorum 1050 Ti için uğraşılacak çile değil adam için diyorum yanlış anlamayın.
Evet.Cihazın modeli nedir? Lenovo Y520 mi?
Yarın deneyeceğim hocam sonuçları paylaşırım.Driveri nvcleanstall ile kurmayı deneyin.
Modelin soğutucu bloğuna ulaşmak çok kolay yazık etmişsin. Benim de dizüstü bilgisayarım var bırak mahalle bilgisayarcısını servisine bile güvenemiyorum 2 ay önce kendim açıp macununu yeniledim. İçini açmaktan çok korkma sandığın kadar zor değil.
Bu modelin videolarına baktım lehimli kolay kolay çıkarılamaz.Bazı laptop'ların GPU'su kolayca çıkarılabiliyor diye hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.