Ekran kartım çalışmıyor ve bilgisayara görüntü gelmiyor

Umitx

Centipat
Daha düne kadar çalışan ekran kartımı bir sebepten ötürü çıkardım ve taktığımda çalışmadı. Bundan önce de ekran kartı görüntü vermeyi kesti be bu durumdan kurtuldu vs. yazıyordu. Kablolar vs kesinlikle doğru ve onboardda PC açılıyor, ekran kartımda herhangi bir yanık çizik bozukluk gözükmüyor elektrik alıyor fanlar çalışıyor lakin kasa çalışmasına rağmen Windows açılmıyor, ekrana görüntü de gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı modelinizi yazar mısınız? Anakartın başka bir PCI yuvasına takıp öyle çalıştırmayı denediniz mi?

ASUS RX570, başka ekran kartları ile denedim, onlarda Windows açılıyor lakin görüntü yok, yani PC açık ama sadece görüntü gelmedi, bu RX570'te ise direkt sadece kasa çalışıyor görüntü de yok PC açılma seside yok
Bende bugün aynı sorunu yaşadım ekran kartınızın güç pinlerini takmayı unutmuş olabilir misiniz?
Hayır takılı 8 pinde, fanlar dönüyor ışık yanıyor zaten sanırım bozuldu ekran kartı, hafiften üstüne işlemci soğutucusu düşmüştü ama yakın mesafe ve hasar oluşmadı etkisi olabilir mi

Peki ekran kartı çalışıyor mu fanları ve RGB'si. Belki monitör ya da kabloda sıkıntı vardır sonuçta diğer kartlarla da ekran gelmiyor.
Ekran kartı ısınıyor, fanları dönüyor, kablo onboardda çalışıyor, diğer ekran kartlarında görüntü gelmiyor ancak klavye çalışıyor, Windows açılma sesi geliyor, görüntü yok lakin bu ana ekran kartımda Windows açılma sesi de gelmiyor yani direk pc açılmıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı